GÜNDEM

ALL ALÇI AMATÖRÜ UNUTMADI

Batman’ın ve Türkiye’nin saygın firmalarının başında gelen Fernas All Alçı, ilimizde faaliyet gösteren bazı dar gelirli 6 kulübe toplam 6 bin lira nakdi yardımda bulundu.

ALL ALÇI AMATÖRÜ UNUTMADI
08-12-2015 20:52
Google News

ASKF Şube Başkanı Mahmut Akyol’un girişimleriyle yapılan yardımlar, takımların hesaplarına aktarıldı. Amatör sporlara destekte bulunan Av. Sabih Ataç, Av. Hasan Ekmen ve Nihat Terece’ye teşekkür eden Başkan Akyol “Fernas Şirketler grubu bizlere her zaman katkı amaçlı takımlarımıza sahiplenerek, örnek firma olmuşlardır. Bu yılda dar gelirli bazı kulüplerimize yardımda bulunuldu. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

“SPOR BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR”

Dar gelirli takımlara katkı sundukları için mutlu olduklarını belirten Fernas All Alçı Yetkililerinden Av. Sabih Ataç, sporun barış ve kardeşlik olduğunu vurgulayarak “2015–2016 amatör futbol sezonunda ciddi sıkıntılar içinde olduğunu öğrendiğimiz takımlarımıza destekte bulunduk. ASKF Başkanımız Mahmut Akyol, amatör sporlar için elinden geleni yapıyor. Bölgemizde herkesin imkânları ölçüsünde katkı sunması gerekir. Firmalarımız spora duyarlı olmalı ve gençlerimize sahip çıkmalıdırlar. İmkânlarımız ölçüsünde desteğimiz sürecektir” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete