GÜNDEM

ALLAH’A EMANET YAŞIYORUZ

Elektrik direğinden kopan tel, koyuna temas etti. Koyunun elektrik akımına kapılması “Allah’a emanet yaşıyoruz” dedirtti.

ALLAH’A EMANET YAŞIYORUZ
28-01-2016 19:20
Google News

KOPAN TEL AÇIKTA KALDI

19 Mayıs Mahallesi Edip Solmaz Halk Evi karşısında bulunan elektrik direğinden kopan tel, açıkta bırakıldı. Koyun sürüsüyle olay yerinden geçen çoban, koyunlarından birinin elektrik teline temas ederek akıma kapılması, mahalle sakinlerinde paniğe yol açtı. Mahalle sakinleri, olayı DEDAŞ ekiplerine bildirdi. Olaya müdahale eden DEDAŞ personeli, elektrik akımını kestikten sonra koyunu elektrik telinden kurtarmayı başarırken, olaya şahitlik eden vatandaşlar ise “Allah’a emanet yaşıyoruz. Koyun yerine herhangi birimizin çocuğu da bu tele takılabilirdi” açıklamasını yaptı.

KOYUN YERİNE ÇOCUĞUMUZ DA OLABİLİRDİ

Olaya tepki gösteren mahalle sakinleri “Koyun, direkten kopan tele temas etmiş. Elektrik akımına kapılmış. DEDAŞ personeli uğraş verip koyunu kurtarmayı başardı ancak koyun yerine herhangi birimizin çocuğu da tele temas etmiş olabilirdi. Allah’a emanet yaşıyoruz. Sorumluluğunu layığı ile yerine getiren kimse yok. Her an ölümcül bir tehlike ile burun burunayız. Batman’daki bütün kurumları ve bütün yetkilileri, sorumlu davranmaya ve gerçek manada görev insanı olmaya davet ediyoruz” açıklamasını yaptı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
7 Mayıs 2024 e-gazete