YAŞAM

Allesgo’dan Kampanya

Son zamanlarda aldığı yabancı yatırım desteği ile dikkatleri üstüne çeken Allesgo, yeni bir kampanya hazırlığında olduğunu duyurdu.

Allesgo’dan Kampanya
07-10-2022 11:05
07-10-2022 11:06
BATMAN
Google News

Saklambaç adlı kampanyanın tüm detayları açıklanmadı ancak Allesgo tarafından yapılan duyuruya göre saklambaç logolu ürünleri bulanlar o ürünü %99 indirimli olarak alabilecek.

Allesgo’dan Kampanya Duyurusu: Saklanmış Ürünü Bul, %99 İndirimi Sobele!

Son zamanlarda aldığı yabancı yatırım desteği ile dikkatleri üstüne çeken Allesgo, yeni bir kampanya hazırlığında olduğunu duyurdu. Saklambaç adlı kampanyanın tüm detayları açıklanmadı ancak Allesgo tarafından yapılan duyuruya göre saklambaç logolu ürünleri bulanlar o ürünü %99 indirimli olarak alabilecek.

Allesgo geçtiğimiz günlerde İngiltere, İsviçre ve Dubai’den bireysel ve kurumsal yatırım desteği aldığını duyurmuştu. Bu yatırım desteğinden sonra da hem mağaza açan bireysel ve kurumsal iş ortaklarını kapsayan hem de alıcılar için kampanya hazırlıkları yapıldığını dile getirmişti. Allesgo özgün ve fark yaratacak kampanya hazırlıklarının olduğunu 2023’e kadar bu kampanyaları sunacaklarının sözünü vermişti. Gördüğümüz kadarıyla Saklambaç kampanyası ile Allesgo verdikleri sözü tutmuşlar.

Saklambaç Logolu Ürünleri Bulanlar Ürünü Neredeyse Bedava Alacak

Allesgo’nun duyurusunu yaptığı saklambaç kampanyası adımları hem çok eğlenceli hem de ürünleri almak isteyenler için kayda değer bir indirim söz konusu. Buna göre, her ay farklı kategorilere saklanmış 50 adet saklambaç logolu ürün bulunuyor. Bu ürünleri bulmak için web sitesinde gezinip ürünlere tıklamak gerekiyor. Zaten Allesgo’nun çok renkli ve neşeli bir arayüzü var, bu bakımdan web sitesinin gezinmesi çok keyifli. Saklambaç logolu ürünü bulduğunuzda o ürünü %99 indirimle alabiliyorsunuz.

Saklambaç logolu ürünleri bulmak için bir süre sınırı bulunmuyor ancak sadece aylık 50 adet üründe saklambaç logosu bulunuyor.  “İndirimi Sobele” sloganıyla sunulacak olan bu kampanyanın detayları ilerleyen zamanlarda Allesgo tarafından açıklanacak.

İlk açıklamalara göre bir değerlendirme yapmamız gerekirse kampanyanın oyun tadında olması Allesgo’nun sunduğu renkli ve keyifli alışveriş sloganına çok uygun. %99 indirim gerçekten en net tabirle bedavadan biraz pahalı diyebileceğimiz kadar iyi bir indirim. Tüm bunların yanında tek soru işareti seçilecek ürünler. O konuda da Allesgo, yaptığı açıklamada ürünleri seçerken azami dikkatli davrandıklarını, herkesin almak isteyebileceği hatta “ihtiyaç” dahilinde olan ürünler olacağını dile getirmişti. Allesgo Saklambaç  kampanyasının yayınlanacağı günü sabırsızlıkla bekliyor olacağız.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?