YAŞAM

Allesgo ile Ne Ararsan Cebinde!

Türkiye’nin yeni online pazar yeri Allesgo.com, mobil uygulamasını IOS ve Android uyumlu olarak yayına aldı!

Allesgo ile Ne Ararsan Cebinde!
12-09-2022 09:00
12-09-2022 09:02
BATMAN
Google News

Allesgo Mobil Uygulama ile Ne Ararsan Cebinde!

Türkiye’nin en yeni ve dinamik pazaryeri Allesgo, mobil uygulamasını tüm cihazlar için yayına aldığını duyurdu. Allesgo yaptığı duyuruya şu cümleler ile başladı: Mobil uygulama sayesinde kampanya ve indirimlerden anında haberdar olabilir, hiçbir fırsatı kaçırmadan online alışveriş keyfini yaşayabilirsiniz!

Online pazaryeri anlayışına yeni bir nefes olan Allesgo.com, dinamik ve yeniliklerle dolu bir mobil uygulamayı hayat geçirdi. Mobil uygulamada kullanıcı dostu, renkli ve eğlenceli bir arayüz tasarlandığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Tüm görseller gözü hiç yormadan akıp gidiyor.Allesgo, tasarım konusundaki olgunluğunu ortaya koymuş gibi görünüyor. Allesgo’nun da dediği gibi gerçekten de “Hiç çıkmak istemeyeceğimiz” bir mobil uygulama yapmış!

Bizim en sevdiğimiz nokta, ürünlerin direkt anasayfada olması, indirimli ürünlerin haftalık ve günlük olarak sunulması.Kategorileri tek tek gezmek yerine o an en indirimli ürünün sunulması akıllıca bir hamle olmuş.

Mobil Uygulamada da Çarşı, Pazar, Hal Kanalları Bulunuyor!

Mobil uygulamada, aynı web sitesinde olduğu gibi çarşı, pazar ve hal kanalları bulunuyor.

AllesgoÇarşı online bir alışveriş sitesindeki işleyişin aynısı. Firması ya da şirketi olan satıcılar, ürünlerini burada sunuyor.

AllesgoPazar ise ister bireysel ister kurumsal olsun satış yapmak isteyen herkese hitap ediyor. Burada sıfır ya da ikinci el ürünleri bulabiliyorsunuz.

AllesgoHal ise kurumsal satışa hitap ediyor, toptan alışveriş yapma imkanı sağlıyor. Bu üç ayrı alışveriş tipinin bir kanalda olması kullanıcı için büyük bir kolaylık sağlıyor.

Allesgo’nun iyi bir teknik alt yapısı olduğu anlaşılıyor. Mobil uygulama ile herhangi bir sorun yaşadığınızda size anında cevap veriyorlar. Çözüm odaklı ve hızlı bir hizmet özellikle online alışverişin en önemli ihtiyacı. Allesgo gerek mobil uygulaması gerek internet sitesi için bu ihtiyacın farkında ve kurdukları bu ulaşılabilir sistem gerçekten de etkileyici.

Allesgo uygulamasını Android ve IOS cihazlarınız için arama kutusuna Allesgo yazarak hemen indirebilirsiniz. Allesgo, büyüme konusunda ısrarcı ve son derece kararlı görünüyor. Sanıyoruz online pazar yeri olarak adlarını ileride sıkça duyacağız.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete