GÜNDEM

Alo Tevşo Esnafı, kaçak kesime hayır dedi

Batman Valisi Ekrem Canalp’ın kaçak et kesimine karşı başlattığı mücadeleye ilk destek, Alo Tevşo Pazarında hizmet veren 15 kasap esnafından geldi.

Alo Tevşo Esnafı, kaçak kesime hayır dedi
12-11-2023 04:31
11-11-2023 16:32
Google News

Daha önce kendi imkânlarıyla evlerinde, bahçelerinde ve farklı noktalarda kesim yaptıklarını belirten kasap esnafları, İvme Et’in sağladığı imkânlardan sonra mezbahaneye dönüş yaptıklarını söyledi. İvme Et Entegre Tesislerinde hayvan kesimine başladıktan sonra iş yüklerinin hafiflediğini ve kazançlarını arttığını belirten Sercan Kasap Sahibi Sercan Solak, bütün meslektaşlarını İvme Et Tesislerinin verdiği hizmetten dolayı mezbahaneye davet etti.

“SAĞLIKLI ET, SAĞLIKLI KESİMLE OLUR”

Halkın sofrasına gelen etlerin mühürlü ve veteriner kontrolünden mutlaka geçmesi gerektiğini ifade eden Batmanlı Kasaplar “Amacımız halkımıza güvenilir ve sağlıklı etlerin ulaşımını sağlamaktır. Buda bu işin uzmanları olan veterinerler ve Tarım İl Müdürlüğünün kontrolünde bulunan İvme Et Entegre tesislerinde mümkündür. Mühürsüz et, sağlıksız ve kaçak ettir. Valimizin kaçak et ile mücadele çağrısına Alo Tevşo Esnafı olarak destek veriyoruz. Etlerimizi hijyenin ve kalitenin adresi olan İvme Et Entegre Tesislerinde yani mezbahanede kesiyoruz. İş yükümüz hafifliyor, kazancımız artıyor” dedi. (Yasin Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete