GÜNDEM

“ALO TORBACI VAR” HATTI DEVREDE…

Batman Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadelede hızlı hareket edilmesini sağlamak amacıyla teknolojik imkânlardan faydalanmaya başladı.

“ALO TORBACI VAR” HATTI DEVREDE…
27-10-2017 22:21
Google News

Vatandaşlardan gelecek ihbarlara en kısa sürede müdahale edilmesi amacıyla “o seni bitirmeden sen onu bitir” sloganıyla mobil hattı devreye alındı. Mobil hattın, 7/24 ulaşabilir olduğu açıklandı.

WHATSAAP YOLU İLE İHBAR

Batman Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada “Çağımızın gerekliliklerinden olan ve sosyal medyanın en etkili araç olması sebebiyle kullanım kapsamı geniş olan anlık mesajlaşma programı whatsapp-messenger ile vatandaşlarımız, narkotik suçlarla mücadele aşamasında bizimle metin, görüntü, video ve konum paylaşarak narkotik suçların engellenmesinde daha etkin olacaktır” denildi.

İHBARCININ KİMLİĞİ GİZLENECEK

İhbar hattı ile şahısların kimlik bilgilerinin gizli tutulacağı ve sesli ihbarların da alınacağı belirtilen açıklamada “Emniyet Müdürlüğü bağlı Narkotik Ekiplerine hızlı bir şekilde ihbarlar ulaştığı için suçlularla mücadele anında olacaktır. Narkotikle mücadeleyi en etkili biçimde genele yaymak, iletişimdeki mesafeyi kısaltarak ulaşılabilirliği kolaylaştırmak için kurulan 0552 155 72 72 hattımız 24 saat aktif halde vatandaşların hizmetindedir” denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete