SPOR

ALPASLAN “1 PUANA ÜZÜLDÜK”

Petrolspor Teknik Direktörü Erdal Alpaslan, Niğde Belediyespor karşısında 1 puana üzüldüklerini belirterek “Kazanmamız gereken maçta 1 puan almamız üzüntü verici” dedi.

ALPASLAN “1 PUANA ÜZÜLDÜK”
09-03-2015 18:28
Google News

Cumartesi günü Niğde Belediyespor karşısında tutuk futbol oynayan ve kapanan Niğde Belediyespor defansını açmakta zorlanan Petrolspor 1 puana razı oldu. Petrolspor Teknik Direktörü Erdal Alpaslan, 1 puanı hak etmediklerini söylerken “Kazanmamız gereken bir maçtan 1 puanla aldığımız için üzgünüz. İlk yarıda yakaladığımız iki pozisyondan faydalanamayınca futbolcularımızın gardı düştü. Niğde Belediysepor da iyice kapandı. İkinci yarıda oyuna ağırlığımızı koyduk. Ancak çok pozisyondan yararlanamadık” dedi.

ÇATALCASPOR MAÇI YARIN

Petrolspor’un daha iyi olacağını belirten Alpaslan “Herkes bize güvensin. Bu takıma sahip çıksın. Oyuncularım deplasmanda daha iyi mücadele ediyor. Çarşamba günü İstanbul Çatalcaspor maçını kazanıp, kaldığımızdan yerden devam edeceğiz. Futbolcularımız bu maça motive ediyorum. Bu maçı kazanıp taraftarlarıma armağan edeceğiz” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete