SPOR

ALPASLAN "BU İŞ 3–4 GALİBİYETLE BİTMİYOR"

ALPASLAN "BU İŞ 3–4 GALİBİYETLE BİTMİYOR"

ALPASLAN "BU İŞ 3–4 GALİBİYETLE BİTMİYOR"
30-10-2014 17:53
Google News

Tuzlaspor deplasmanından alınan 1 puan ile ligde üst üste kaybetmeyerek moral depolayan Petrolspor, hafta sonu karşılaşacağı Şekerspor maçı hazırlıklarını TPAO tesislerinde sürdürüyor.

Spor Toto 3. Lig 1.Grup'ta 9. hafta maçları geride kalırken, üst üste aldığı puanlarla moral depolayan ve düşme hattından çıkan Petrolspor’da zirve hesapları yapılmaya başlandı.

Petrolspor Teknik Direktörü Erdal Alpaslan, Şekerspor maçı hazırlıklarını yaptıklarını, rehavete kapılmadan disiplinli bir şekilde maça hazırlandıklarını belirtti. 3 maçtır göreve geldiğini ve işini en iyi şekilde yapma uğraşı içinde oyduğunu belirten teknik patron Alpaslan  “Sezon öncesi hedefli bir takım kurulmuş ve bu hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Oynadığımız üç maçtan iyi sonuç aldık. Bu iş 3-4 galibiyetle bitmiyor. Biz şimdilik, maç maç düşünüp, her maça galibiyet parolası ile çıkıyoruz. Bizim için 34.hafta sonunda elde edeceğimiz nokta önemli. İnşallah hep birlikte mutlu sona ulaşırız” dedi.

ŞEKERSPOR MAÇI KOLAY DEĞİL

Hafta sonu zorlu bir rakip ile karşılayacaklarını belirten Alpaslan “Rakibimiz Şekerspor’un son sırada bulunması kimseyi aldatmasın. Rakibimiz de toparlanma devresinde. Onların puan cetvelindeki sıkıntılı durumu, bizim daha çok motive olmamızı gerektiriyor. Bu maça çok iyi hazırlanıp, istediğimiz sonuçla almamız hedefimiz” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?