SPOR

ALPASLAN "İÇİMİZDE TAKIM OLMAYI BAŞARDIK"

ALPASLAN "İÇİMİZDE TAKIM OLMAYI BAŞARDIK"

ALPASLAN "İÇİMİZDE TAKIM OLMAYI BAŞARDIK"
17-02-2015 17:21
Google News

Spor Toto 3.Lig 1. Grup takımlarından Petrolspor’da teknik direktör Erdal Alpaslan zorlu deplasmandan alınan üç puanı taraftarlara armağan ettiklerini ifade etti..

Manavgat deplasmanından üç puanla dönen Petrolspor’da teknik direktör Erdal Alpaslan yaptığı açıklamalarda önemli bir deplasmandan daha galibiyetle dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken, açıklamalarının devamında ise şunları söyledi;

“5 maçlık yenilmezlik serimizi aldığımız bu galibiyet ile 6 maça çıkaran oyuncularımı kutluyorum. Rakibimizin bizim gibi play-off’a  kalma isteğiyle çok agresif ve baskılı başlayacağını biliyorduk. Nitekim de öyle oldu. Bizde buna karşılık karşılaşmanın başından sonuna kadar sakin ve pas oyunumuzu ortaya koyarak bu baskıyı kırdık ve karşılaşmayı kazanmayı bildik. Göreve geldiğimde bu takımın iyi işler yapacağına kimse inanmıyordu. Takımda inanç kaybolmuştu. Biz konuşulanlara kulaklarımızı tıkadık ve hala da tıkıyoruz. Biz içimizde takım olmayı başardık. Göreve geldiğimden bu yana iyi ve etkili biçimde çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah bu çalışmalarımızın karşılığını sezon sonunda alırız. Manavgatspor karşısında aldığımız bu galibiyeti Petrolspor sevdalılarına armağan ediyoruz.” 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
14 Mayıs 2024 e-gazete