SPOR

ALPASLAN ‘‘İYİ DEĞİLDİK’’

Petrolspor Teknik Direktörü Erdal Alpaslan, 1-0 mağlup oldukları İstanbulspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, her iki devre iyi futbol oynayamadıklarını söyledi.

ALPASLAN ‘‘İYİ DEĞİLDİK’’
25-02-2015 18:01
Google News

İstenilen oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirten Teknik sorumlu Erdal Alpaslan ”Oyuna temkinli başladık. Rakibe pozisyon vermeden iki net gollük pozisyondan faydalanamadık. 
Ama ikinci yarıda topa hiç sahip olamadık. Topa sahip olamayınca da rakip cesaretlenip üzerimize geldi. Ve 2. ve 3.bölgeye çıkamadık. İstanbulspor pozisyon bulmadan karambolden golü attı. Maçın sonlarına doğru bizim de pozisyonlarımız var ama maalesef değerlendiremedik. Artık bu maçı geride bıraktık. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Play-off iddiamızı sürdürmek istiyoruz ve sonuna kadar kovalayacağız” dedi.
YANLIŞ KADRO CEVABI
Yanlış kadro çıkarıldı eleştirilerine de cevap veren teknik sorumlu Alpaslan, “Hafta boyunca bu futbolcular ile biz teknik heyet çalışıyoruz. En iyi kadroyu sahaya sürüyoruz. Bazı futbolcuların performansları düşük olabilir ama kazanan takımı bozma gibi bir niyetimiz yok.” Cevabını verdi. 
FIRAT DEMİR CEZALI
Pazar günü Ankara deplasmanına çıkacak olan Petrolspor’da Fırat Demir kart cezalısı, Tolga Yıldız’ın ise sakatlığı sürerken, her iki futbolcuda Adliyespor maçında forma giyemeyecek. Teknik sorumlu Alpaslan, Adliyespor maçını kadar maçı olarak nitelendirdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete