SPOR

ALT LİGLERE TRT KURDİ DESTEĞİ

2.Lig, 3.Lig ve Bölgesel Amatör Futbol Ligi Maçlarını yayınlayan TRT Kurdi, şehirlerin tanıtımına, teknik adam, futbolcu ve hakemlerin performanslarının gelişmesine katkı sağlıyor.

ALT LİGLERE TRT KURDİ DESTEĞİ
16-11-2021 10:50
16-11-2021 10:52
BATMAN
Google News

Alt liglerin bileşenleri, bu yayınlar sayesinde kendilerini kanıtlama imkanı buluyor.

Bu sezon 12 maçta attığı 12 golle Batman Petrolspor’u 3.Lig 1.Grup’ta zirveye taşıyan ve aynı zamanda Türkiye liglerinin en golcü isimleri arasında yer alan Petrolspor'lu Aykut Çift, TRT Kurdi sayesinde genç futbolcuların vitrine çıkma imkanı bulduğunu söyledi.

“BU SAYEDE HAK ETTİĞİMİZ DEĞERİ GÖRÜYORUZ”

Golcü futbolcu “Ailelerimiz, taraftarlarımız ve en önemli futbol ailesi bizi izleme imkanı buluyor. Futbolun tüm bileşenlerine ciddi katkısı oluyor. En fazla da biz futbolculara. Hak ettiği değeri görmeyen futbolcular, gençler vitrine çıkma imkanı buluyor. Performansımıza olumlu katkısı var. Alt liglere ve futbol ailesine sağlamış olduğu destekten ötürü TRT Kurdi’ye çok teşekkür ediyoruz” dedi.

BATMAN PETROLSPOR’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Batman Petrolspor Yönetimi, bölge sporuna katkılarından dolayı TRT Kurdi’ye teşekkür ederken “Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımızın, iç ve dış saha maçlarını ekrana getirerek bu yolda ciddi katkı sunan;yine ilimizin ve bölgemizin tanıtımına önemli emekler sarf ederek mesai harcayan,TRT Kürdi'ye   teşekkür ediyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete