SPOR

ALTIN YÜREKLER, CANKURTARAN OLDU

Altın Yüreklerle Tarihe Derin Dalış Projesi kapsamında Antalya’da verilen Bronz ve Gümüş Cankurtaran Kursunda yazılı ve uygulama sınavlarını geçerek başarılı olan Altın Yürekler, cankurtaran olmaya hak kazandı.

ALTIN YÜREKLER, CANKURTARAN OLDU
27-06-2021 08:35
BATMAN
Google News

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP)’nın desteklediği proje, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütüldü. Batman İl Sağlık Müdürlüğü, Batman Belediyesi ve Hasankeyf Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün ortağı olduğu projeye, Hasankeyf Kaymakamlığı da iştirakçi oldu. SOGEP Altın Yüreklerle Tarihe Derin Dalış projesinin hedef kitlesini oluşturan Altın Yürekler, Antalya’da eğitimlere katıldı. Altın Yürekler, Bronz ve Gümüş Cankurtaran Kursunda düzenlenen yazılı ve uygulama sınavlarında geçerli olan notu alarak cankurtaran olmaya hak kazandı.

DEZAVANTAJLI GRUPLARIN MESLEK SAHİBİ OLMASI SAĞLANIYOR

Proje Koordinatörü Veysi Turan “Dezavantajlı durumdaki gençlerimizin su sporları ile tanışmalarını, sevdikleri alanda meslek sahibi olmalarını sağlamak ve üreten bireyler haline dönüşmelerini sağlamak amacıyla bu projeyi hazırladık. Altın Yürekleri gösterdikleri bu performanstan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
9 Mayıs 2024 e-gazete