GÜNDEM

ALTINDAĞ “BÖLGEMİZE YATIRIM YAPAN KAZANIR”

İzmir Turizm Fuarına katılan DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, Hükümetin açıkladığı teşvik paketi ve 6. bölge teşvik paketlerinin kaçırılmayacak fırsatlar olduğunu belirterek İzmirli ve Egeli yatırımcıları TRC3 Bölgesi’ne yatırım yapmaya davet etti.

ALTINDAĞ “BÖLGEMİZE YATIRIM YAPAN KAZANIR”
15-12-2016 21:32
Google News

 “YATIRIM YAPMAMAK İÇİN HİÇBİR NEDEN YOK”

Bölgenin en önemli katmanının, turizm olduğunu belirten Altındağ “Turizmde, kültürel ve tarihi anlamda Türkiye’de ve dünyada olmayan farkındalıklarımız var. DİKA olarak 4 ilin kimliği ile fuarda stant açtık. Fuar boyunca yatırımcılara çağrıda bulunarak önemli teşviklerin ve cazibe merkezlerinin bölgemizde mevcut olduğunu anlattık. Bölgemizde 6. bölge teşviği ve Başbakanımızın açıkladığı teşvik programı var. Bölgemize yatırım yapan kazanacaktır. Neredeyse sıfır vergi ile müthiş teşvikler ile çalışmamak ve iş yapmamak için hiçbir neden yok. Çok kıymetli olan bu fırsatı kaçırmamak gerekir” dedi.

“ÜRETİM VE İSTİHDAMA İHTİYAÇ VAR”

Bölgeyi kalkındırmak için istihdam ve üretime ihtiyaç olduğunu belirten Altındağ “Bölgeyi ayağa kaldırmak için iki tane kaldıraca ihtiyaç var. Bunlar istihdam ve üretimdir. Tüm yatırımcıları bölgemize bekliyoruz. Başka Mardin, Şırnak, Hasankeyf ve Siirt yok. Fuarda çok ciddi teklifler aldık. Almanya’dan bir firma, sağlık sektöründe tıbbı malzeme ile ilgili yatırım yapmayı öngörüyor. Güneş enerjisiyle ilgili başvurular da aldık. Türkiye’nin en genç nüfusu bizim bölgemizde. Bu potansiyeli iyi değerlendirmeliyiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete