SPOR

“ALTYAPIYA DAHA ÇOK ÖNEM VERİN”

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, antrenörlerle 2020 yılında yapılacak çalışma ve faaliyetler hakkında toplantı yaptı.

“ALTYAPIYA DAHA ÇOK ÖNEM VERİN”
03-02-2020 16:00
Google News

 

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, 2020 yılının verimli geçmesi için tüm antrenörlerin alt yapıya her zamankinden daha çok önem vermelerini istedi. Batman’ın sporda lokomotif olduğunu belirten Özperk “Bütün branşlarımızda 7’den 77’ye herkesin spor yapması için özel çaba sarf etmenizi istiyorum. Geleceğimizin sporcularını yetiştirirken, halkımızın da tesislerimizden spor yapmaları için faydalanmalarını sağlamalıyız” dedi.

ANALİG’DE ÇOK İYİYİZ

Batman’ın katılım sağladığı ANALİG (Anadolu Yıldızlar) Ligi, okul sporları, kulüp ve ferdi olarak çok iyi dereceler aldığını belirten Spor Şube Müdürü Burak Eren “Bütün antrenörlerimiz tesislerimizi daha etkin kullanmalı. Sadece antrenmanlarla sınırlı kalınmamalı. Öğrencilerin yanında halkımız da spora yönlendirilmeli” dedi.

TÜRKİYE’DE PİLOT İL OLMALIYIZ

Antrenörlerle yapılan toplantıda Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr ise “Kendi halkımıza ne kadar hizmet etsek azdır. Devletimizin bize verdiği imkânları çocuklarımız, gençlerimiz ve halkımız için en iyi bir şekilde kullanmalıyız. Burada en büyük görev antrenörlerimize düşüyor” dedi.

TESİS KONUSUNDA İYİ DURUMDAYIZ

Antrenörlerle yapılan toplantıda Tesisler Şube Müdürü Halil Çöl ise Batman’ın tesis olarak birçok ilden daha iyi konumda olduğunu belirtti. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete