SPOR

ALTYAPIYA TEKLİF YAĞIYOR

1955 Batman Belediyespor altyapısında yetişen çocuklar şimdiden transfer teklifi alıyor.

ALTYAPIYA TEKLİF YAĞIYOR
01-09-2020 17:37
Google News


Farklı branşlarda 7-14 yaş aralığındaki çocuklara verilen eğitimlerde futbolun incelikleri, takım çalışması, sosyalleşme ve spor ahlakı konularında eğitim veriliyor.
Altyapıda daha çok sporcu yetiştirmek için Batman’a ve ülkemize hayırlı birer evlat yetiştirme çabası içerisinde olduklarını belirten Belediye Spor İşleri Müdürlüğü Yetkilileri, 250 çocuğun sadece futbol branşından yararlandığını ve verilen eğitimlerin ardından birçok kulüpten transfer teklifi aldıklarını ifade etti. Spor aktiviteleri konusunda açıklamalarda bulunan Belediye Spor İşleri Müdürü Burak Eren,  “1955 Belediye Sporun altyapı çalışmalarına başladık. 13 branşta gerek spor kompleksimizde gerekse de belediyemize bağlı alanlarda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Pandemi nedeniyle velilerimiz tedirgin olmasınlar. Çocuklarımızın içinde bulunan enerjilerini boşaltmaları ve eski güçlerini tekrar kazanmaları gerekiyor. Bizler çalışmalarımızı sosyal mesafeye uygun olarak gerçekleştiriyoruz. Sportif etkinliklerimize katılmak isteyen çocuklarımızı evlerinden alıp tekrar evlerine bırakıyoruz. Eğitimlere katılmak isteyenlerin Gültepe Mahallesinde bulunan Belediye Spor Kompleksimize müracaat etmeleri yeterlidir” dedi.
Bilindiği üzere Batman Belediyesi, 7-14 yaş aralığındaki çocukların ücretsiz yararlanabileceği, futbol, hentbol, kort tenisi, voleybol, yüzme, atletizm, basketbol, badminton, jimnastik, okçuluk, fitness, güreş ve step aerobik gibi 13 değişik branşta eğitim veriyor. 1955 belediye spor altyapısında üçüncü sezonunu tamamlayan 2010 doğumlu futbolcumuz Mert Bilişik Altınordu alt yapısı için Altınordu Spor Okullarının düzenleyeceği turnuvalara davet edilip izlenecek. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Nisan 2024 e-gazete