SPOR

AMATÖR’DE HEYECAN DEVAM EDİYOR

Batman 1. Amatör Ligde 4. hafta maçları oynandı.

AMATÖR’DE HEYECAN DEVAM EDİYOR
06-12-2021 22:18
07-12-2021 09:26
BATMAN
Google News

A GRUBUNDA GOL ŞOV VARDI

İluh 72 spor çok farklı

1. Amatör Lig A Grubunda haftanın açılış maçında İluh 72spor ile Zorköyspor karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakada üstün ve baskılı olan İluh 72spor, genç rakibi Zorköyspor’u 9-3 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Bu sonuçla zirve takibini sürdüren Mavi beyazlı ekip 10 puana yükseldi

***

Özel İdare kazanmasını bildi

A Grubunda Özel İdare Gençlerbirliğispor ile Güneşspor karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen mücadelenin son dakikalarında Özel İdare Gençlerbirliğispor, attığı golle maçı kazanmayı bildi. Bu sonuçla puanını 10’a çıkaran Özel idare Gençlerbirliğispor, zirve takibini sürdürdü. Güneşspor 7 puanda kalarak haftayı puansız kapattı.

***

Yeni Kozluk hükmen galip

Yeşiltepespor’un sahaya çıkmamasından dolayı Yeni Kozluk Belediyespor hükmen 3–0 galip sayıldı.

***

Petrolkentspor ilk mağlubiyetini aldı

A Grubunda haftanın kapanış maçında Enerji Gençlikspor ile Petrolkentspor karşı karşıya geldi. Yakaladığı net fırsatları değerlendiremeyen Petrolkentspor, Enerji Gençlikspor’a 2-1 mağlup olarak 3 puanı rakibine kaptırdı.

***

Sahadan 1’ler puanla ayrıldılar

4. hafta karşılaşmasında Kozluk İlçe Stadında Kozluk Gençlikspor, kendi evinde İdmanyurdu sporu ağırladı. Müsabaka 1-1 eşitlikle sona erdi. Bu sonuçta iki takımda ligdeki ilk puanını aldılar.

A GRUBUNDA TOPLU SONUÇLAR

Yeni Kozluk Belediyespor: 3-0 Yeşiltepe Spor

Zorköyspor: 3-9 İluh 72Spor

Güneşspor: 0-1 Özel idare Gençlerbirliğispor

Kozluk Gençlikspor: 1-1 İdmanyurduspor

Enerji Gençlikspor: 2-1 Petrolkentspor

***

B GRUBUNDA NAMAGLÛP YENİPINARSPOR

1. Amatör Lig B grubunda haftanın açılış maçında Karşıyakaspor ile Yenipınarspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin son dakikasında penaltıdan attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılan Yenipınarspor yoluna kayıpsız devam ediyor. Puanını 12’e çıkaran Yenipınarspor, zirvedeki yerini korudu.

***

Sason Gençlikspor’un zirve inadı

B Gurubunda Beşiri ilçe stadında Beşirispor ile Sason Gençlikspor karşı karşıya geldi. Mücadeleden 2-0 galip ayrılan Sason Gençlikspor, evine 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşadı. Bu sonuçla puanını 9 yapan Sason ekibi, zirve yarışında kalmaya devam ediyor.

***

Segirkaspor’u elektrik çarptı

B Gurubunda Segirkaspor ile TEİAŞ Gençlikspor karşı karşıya geldi. Genç rakibi karşısında 3-1 galip ayrılan TEİAŞ Gençlikspor, 3 puana uzandı. Puanını 9 yapan TEİAŞ Gençlikspor 2. sırada yer aldı.

***

Gercüş’ün ağaları farklı kazandı

B Gurubunda 4. hafta karşılaşmasında Gercüş İlçe Stadında Gercüşspor ile Gültepe Gençlikspor’u ağırladı. Müsabakada üstün oynayan Gercüş ekibi Gültepe, Gençlikspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek evine puansız gönderdi. Gercüşspor 6 puana yükselerek 4 sıraya yerleşti.

***

Ramanspor kazanmayı sevdi

B Gurubunda haftanın kapanış maçında Ramanspor ile Eğitimspor karşı karşıya geldi. Mücadelede istekli ve baskılı olan Ramanspor, sahadan 4-2 galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla 6 puana ulaşan sarı-kırmızılı ekip, çıkışını sürdürdü.

***

B GRUBU TOPLU SONUÇLAR

Batman Karşıyaka 0 - 1 Yenipınarspor

Beşirispor 0 - 2 Sason Gençlikspor

Segirkaspor 1 - 3 Batman TEİAŞ

Gercüşspor 5 - 1 Gültepe Gençlikspor

Ramanspor 4 - 2 Batman Eğitimspor

***

C GRUBUNDA ZİRVE YARIŞI ATEŞ ALDI

Tüpraşspor’a Bıçakçı Köyüspor engeli

1. Amatör Lig C Grubunda haftanın açılış maçında Tüpraşspor, Bıçakçı Köyüspor ile karşı karşıya geldi mücadele gol sesi çıkmadı. Taraflar 1’er puanla sahadan ayrıldı.

***

Balpınar Belediyespor bu sene çok farklı

1.Amatör Lig C grubunda Ligin En genç ekibi Batmanspor ve Balpınar Belediyespor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-2 kazanan Balpınar Belediyespor, 3 puana uzanarak zirve takibini sürdürdü. Bu sonuçla 9 puana yükselen Yeşil beyazlı ekip 2. sıraya yerleşti.

***

19 Mayıs Gençlikspor dan farklı tarife

1.Amatör lig C gurubundaki bir diğer maçta 19 Mayıs Gençlikspor Karpuzlu Birlikspor karşı karşıya geldi. Mücadele üstün olan 19 Mayıs Gençlikspor sahadan 4-2 Galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

***

Gercüş Bağlarspor, evinde Binatlı Güvenspor’u mağlup etti

1.Amatör lig C Gurubunda Gercüş İlçe Stadında Gercüş Bağlarspor Evinde Binatlı Güvenspor u ağırladı. Mücadele üstün ve baskılı oynayan Gercüş Bağlarspor seyircisi önünde Binatlı Güvenspor u 5-3 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı bu sonuçla 3 sıraya yükselen Kırmızı-Beyazlı Ekip, zirve takibini sürdürdü.

***

Vefaspor çok keyifli

1.Amatör Lig C grubunda haftanın kapanış maçında Hasankeyf Diclespor ile Vefaspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi farklı kazanan Vefaspor, Hasankeyf Diclespor’u 5-3 mağlup ederek seyircisi önünde üzdü. Bu sonuçla zirvedeki yerini koruyan mavi beyazlılar 10 puana yükseldi.

C GRUBU TOPLU SONUÇLAR

Bıçakçı Köyüspor 0 - 0 Batman TÜPRAŞ

Balpınar Belediyespor 3 - 2 Batmanspor

19 Mayıs Gençlikspor 4 - 2 Karpuzlu Birlikspor

Gercüş Bağlarspor 5 - 3 Binatlı Güvenspor

Hasankeyf Diclespor 0 - 5 Batman Vefaspor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete