SPOR

AMATÖR’DE LİDER DEĞİŞMEZKEN, ALTI KAZAN DİBİ

Batman 1.Amatör Lig 7. hafta karşılaşmaları biri Beşiri’de olmak üzere 5 karşılaşmayla tamamlandı.

AMATÖR’DE LİDER DEĞİŞMEZKEN, ALTI KAZAN DİBİ
04-12-2017 18:56
Google News

Haftanın açılış maçında Beşiri ilçe stadında Beşirispor ile Güneşspor arasında oynanan mücadelede Güneşspor, zorlu rakibi Beşirispor’u 1-0 mağlup ederek avantaj elde etti. Günün sonraki karşılaşmasında 19 Mayıs Semt sahasında saat 15.00’da başlayan karşılaşmada lider İdman Yurduspor, güçlü rakibi Gercüş Bağlarspor’u 1-0 mağlup ederek 7’de 7 yaptı. Pazar günü zevkli ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Saat 11.00’da başlayan Tüpraşspor ile Sağlıkspor mücadelesinde Sağlıkspor zorlu ve güçlü rakibi Tüpraşspor’u 2-1 mağlup edip sürpriz yaptı. Günün sonraki müsabakasında TEİAŞ Gençlikspor, düşme potasında bulunan Hasankeyf Diclespor’u 3-1 mağlup ederek liderlik inadını sürdürdü. Günün son karşılaşası saat 15.00’da başlayan Aydınkonak Gençlikspor ile Bıçakçı Köyüspor zevkli ve çekişmeli mücadeleye sahne oldu. Her iki takımında mutlak galibiyet için sahaya çıktığı maçta gülen taraf Bıçakçı Köyüspor’u 2-1 mağlup eden Aydınkonak Gençlikspor oldu. Aydınkonak Gençlik bu galibiyetle rahat bir nefes alırken, rakibi Bıçakçı Köyüspor düşme potasına yaklaştı.

LİDER İDMAN YURDU 7’DE 7 YAPTI 1-0 
Batman 1.Amatör Lig 7.hafta mücadelesinde yenilgisiz lider İdman Yurduspor, grubun güçlü takımı Gercüş Bağlarspor ile karşılaştı. 1.Amatör Lig 7.hafta karşılaşmasında oynadığı futbolla ve sergilediği mücadeleden ötürü ligde namağlup ünvanını sürdüren İdman Yurduspor, grubun güçlü ve zorlu takımı Gercüş Bağlarspor’u 1-0’lık bir skorla yenerek 7.maçınıda kazanarak zirvedeki yerini korudu. 19 Mayıs Semt sahasında saat 15:00’da oynanan mücadele zevkli ve çekişmeli geçti. İdman Yurduspor, grupta 12 puanla 3.sırada yer alan güçlü rakibi Gercüş Bağlarspor ile karşılaştı. İdman Yurduspor sezona şampiyonluk parolasıyla başlayıp bu hafta da galip gelerek 7’de 7 yaparak tüm spor kamu oyuna iddialı ve zirveye oynayan bir takım olduğunu ispatlamış oldu. Mavi-lacivertli ekip, almış olduğu bu galibiyetle puanını 20’ye çıkarıp zirvedeki yerini korudu.

GÜNEŞ, BEŞİRİ’Yİ YAKTI 0-1 
1.Amatör Lig 7.hafta mücadelesinde Güneşspor, deplasmanda Beşirispor’u 1-0 mağlup etti. Beşiri ilçe Stadında saat 13:00’da başlayan Beşirispor ile Güneşspor karşılaşmasında her iki takım galibiyet için sahaya çıktı. Ligde 6 maçta topladığı 12 puanla 4.sırada yer alan Güneşspor, ligde 7 puanla 6.sırada bulunan Beşirispor’u 1-0 mağlup ederek Play Off’a kalabilme adına çok önemli bir avantaj elde etti.


SAĞLIK, TÜPRAŞ’TAN PETROL ALDI 2-1 
Batman 1.Amatör Lig 7. haftanın karşılaşmasında Sağlık Spor, güçlü zorlu rakibi Tüpraşspor’u 2-1 mağlup ederek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdı. Pazar günü saat 11:00’da 19 Mayıs Semt Sahasında başlayan 1.Amatör lig 7.haftanın mücadelesinde düşme potasından uzaklaşmak isteyen Sağlıkspor, Play Off’a oynayan güçlü rakibi Tüpraşspor’u 2-1 mağlup ederek çok önemli 3 puanı alıp tüm dikkatleri üzerine çekti. Sağlık Spor 7.haftanın sonunda aldığı bu galibiyetle puanını 9’a çıkarıp rahat bir nefes aldı.

TEİAŞ GENÇLİĞİN LİDERLİK İNADI 3-1 
1.Amatör Lig 7.haftanın karşılaşmasında liderin en yakın takipçisi TEİAŞ Gençlikspor, zayıf rakibi Hasankeyf Diclespor’u 3-1’lik bir skorla yendi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?