SPOR

AMATÖR LİGDE 2. HAFTA MAÇLARI OYNANDI

3 grupta oynanan ve 30 takımın mücadele ettiği Batman 1. Amatör Liginde 2. hafta maçları oynandı.

AMATÖR LİGDE 2. HAFTA MAÇLARI OYNANDI
22-11-2021 14:26
22-11-2021 14:31
BATMAN
Google News

YENİ KOZLUK BELEDİYESPOR VE ÖZEL İDARESPOR, YENİŞEMEDİ

1. Amatör Lig A Grubunda 2. Hafta karşılaşmasında Yeni Kozluk Belediyespor, kendi seyircisi önünde zorlu rakibi Özel İdarespor ile berabere kaldı. Takımlar 1'ler puanla sahadan ayrıldı.

GÜNEŞSPOR 4–1 KAZANDI

Ligin yeni ekibi Zorköyspor, Güneşspor ile karşılaştı. Çekişmeli geçen mücadelede Güneşspor sahadan 4-1'lik galibiyet alarak sahadan 3 puan ile ayrıldı.

ENERJİ KENDİNE GELDİ

A Gurubunda bir dikkat çeken diğer karşılaşma da Enerji Gençlikspor-Batman İdmanyurduspor asında oynandı. Müsabakaya hızlı başlayan taraf Enerji Gençlikspor oldu devre arasına 2-0 önde giren Enerji Gençlikspor, ikinci yarıda neye uğradığını şaşırdı. Batman İdmanyurduspor ikinci yarıya Fırtına Gibi başlayıp 3–2 öne geçmeyi başaran İdmanyurduspor skor avantajını koruyamadı. Enerji Gençlikspor yaptığı etkili değişiklerle müsabakayı 4-3 kazanıp hanesine 3 puan yazdırmayı başardı.

İLUH 72 SPOR GÜMBÜR GÜMBÜR

Ligin iddialı ekibi İluh 72 spor Kozluk Gençlikspor’u kendi seyircisi önünde üzdü. Müsabakayı 2-0 kazanan İluh 72spor, 2’de 2 yaparak puanını 6 ya yükseltip, yoluna kayıpsız devam etti.

PETROLKENTSPOR HÜKMEN GALİP

Petrolkentspor, Ligden çekilen rakibi Yeşiltepespor karşısında hükmen 3-0 kazanıp 3 puanı hanesine yazdırarak puanını 6 ya çıkardı.

B GURUBUNDA 2. HAFTA KARŞILAŞMALARI

GÜLTEPE GENÇLİKSPOR SON NEFESTE

Bu sezon Ligin en çok transfer yapan ekiplerinden Gültepe Gençlikspor, genç rakibi Eğitimspor karşısında son dakikalarda attığı firik golü ile müsabakayı 2-1 kazanarak 3 puana uzanan taraf oldu.

KARŞIYAKASPOR, SEGİRKASPORU YEDİ BİTİRDİ

Karşıyakaspor, ligin yeni ekiplerinden Segirkaspor ile karşılaştı. Genç rakibini 7-4 yenen Karşıyakaspor, ligde ilk galibiyetini aldı.

YENİ PINAR BU SEZON ÇOK FARKLI

Lige güzel bir başlangıç yapan Yenipınarspor, Gerçüşspor’u evinde 2-1 yenmeyi başarıp 3 puana uzanan taraf oldu.

BEŞİRİSPOR 3 PUANA 3 GOLE UZANDI

Beşirispor, seyircisi önünde TEİAŞ Gençlikspor u ağırladı. 3 puanı 3 gole almayı başaran sarı-kırmızılılar, puanını 6’ya yükselti.

SASON GENÇLİKSPOR 2-1 GALİP

Ligin en çok dikkat çeken takımı Ramanspor, kaybetmeye devam ediyor. Ligin güçlü iki ekibi Ramanspor, Sason Gençlikspor 3 no’lu sahada karşı karşıya geldi. İlk yarıda gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda Gülen taraf Sason Gençlikspor oldu. Zorlu rakibini 2-1 mağlup eden Sason ekibi, evine 3 puanla dönmeyi başardı.

B GURUBUNDA 2. HAFTA KARŞILAŞMASI

3 YILDIR BU MAÇI KAZANAN YOK

C Gurubunda Haftanın açılış maçında Binatlı Güvenspor, 19 Mayıs Gençlikspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Müsabakanın ikinci devresinde gol sesi çıkmadı ve taraflar birer puana razı oldu. 3 yıldır Binatlı Güvenspor ve 19 Mayıs Gençlikspor, birbirine karşı galip gelemedi

VEFASPOR FARKLI KAZANDI

Vefaspor, Karpuzlu Birlikspor ile 2 nolu sahada karşı karşıya geldi. Bu sene yaptığı transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Vefaspor, izleyicilere seyir keyfi yüksek bir maç izletirdi. Zorlu Rakibi Karpuzlu Birlikspor 7-0 mağlup ederek 3 puana uzanan taraf oldu ve averajla zirvedeki yerini korumayı başardı.

TÜPRAŞSPOR 2'DE 2 YAPTI

Hasankeyf Diclespor seyircisi önünde ilk kez resmi bir müsabakaya çıktı. Zorlu Rakibi Tüpraşspor’u evinde Ağırlayan Hasankeyf Diclespor seyircisi önünde Tüpraşspor’a 2-1 mağlup oldu Tüpraşspor ligde 2 de 2 yaparak puanını 6 ya yükseltip ligde yoluna kayıpsız bir şekilde devam etti.

BATMANSPOR ZORLU DEPLASMANDA PUANLA DÖNDÜ

Bu sezon Gençlerle sahaya çıkan Batmanspor, zorlu rakibi Gerçüş Bağlarspor ile 1-1 berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrıldı.

BAL GİBİ GALİBİYET

Balpınar Belediyespor ile Bıçakçı Köyüspor ile karşı karşıya geldi müsabakadan 1-0 Galip ayrılan Balpınar Belediyespor, 3 puanı almayı başardı.

A GURUBU 2. HAFTA TOPLU SONUÇLARI

Petrolkentspor: 3 - 0* Yeşiltepe Spor

Y.Kozluk Belediyespor: 1 - 1 Batman Özel İdare Gençlerbirliği Spor

Zorköyspor: 1 - 4 Batman Güneşpor

Enerji Gençlikspor: 4 - 3 Batman İdmanyurduspor

Kozluk Gençlikspor: 0 - 2 İluh 72 Spor

B GURUBU 2. HAFTA TOPLU SONUÇLARI

Batman Eğitimspor 1 - 2 Gültepe Gençlikspor

Segirkaspor 4 - 7 Batman Karşıyaka

Gercüşspor 1 - 2 Yenipınarspor

Beşirispor 3 - 1 Batman TEİAŞ

Ramanspor 1 - 2 Sason Gençlikspor

C GURUBU 2. HAFTA TOPLU SONUÇLARI

19 Mayıs Gençlikspor 1 - 1 Binatlı Güvenspor

Hasankeyf Diclespor 1 - 2 Batman TÜPRAŞ

Karpuzlu Birlikspor 0 - 7 Batman Vefaspor

Gercüş Bağlarspor 1 - 1 Batmanspor

Balpınar Belediyespor 1 - 0 Bıçakçı Köyüspor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete