SPOR

Amatörde 2. hafta sonuçları

Amatör Lig maçlarında 2.hafta geride kaldı.

Amatörde 2. hafta sonuçları
06-11-2023 12:33
06-11-2023 12:46
BATMAN
Google News

1.Amatör Lig A Grubu

2. Hafta Toplu Sonuçları

1955 Batman Belediyespor 4 - 1 Batman Enerji Gençlikspor

Gercüş Bağlarspor 2 - 1 Kozluk Gençlikspor

Batman Alsancakspor 5 - 0 19 Mayıs Gençlikspor

Hasankeyf Diclespor - Batman Hisarspor Y.K.

Batman Güneşspor 1 - 1 Yenipınarspor

 

1.Amatör Lig B Grubu

2. Hafta Toplu Sonuçları

Batman TÜPRAŞ 3 - 0 Batman Karşıyaka

Petrolkentspor 0 - 1 İluh 72 Spor

Sason Gençlikspor - Özel İdare Gençlerbirliği Y.K.

Kozluk Dirilişspor 7 - 1 Bıçakçı Köyüspor

Batman Vefaspor 0 - 5 Beşirigücü

SASON İLÇESİNDE AMBULANS KRİZİ

Sezonun Erken finali olarak adlandırılan Sason Gençlikspor, Özel İdare Gençlerbirliğispor müsabakası yarıda kaldı. Özel idare Futbolcusu Mehdi Özgün ciddi şekilde sakatlandı.  Özel araç ile hastaneye kaldırılan Genç Futbolcu büyük bir tehlikeyi atlattı. Ambulans'ın olmaması gözlerden kaçmadı. Sason başhekiminin sahada olması ve ilk yardımı doğru yapıp özel araçta hastaneye kadar ecel terleri döküp, Genç Futbolcuyu hayata tutmayı başardı. Maçın 40. Dakikasında yaşanan bu olaydan dolayı hakem maçı tatil etti.

İLUH 72 SPOR DOLU DİZGİN

Batman 1. Amatör Lig B Grubunda Haftanın zorlu müsabakasında  İluh 72spor Petrolkentspor karşı karşıya geldi. Zorlu rakibi karşısında sahadan 1-0 galip ayrılan İluh 72spor haftayı 3 puanla kapattı ve zirvedeki yerini korudu.

GERÇÜŞ BAĞLARSPOR EVİNDE KAZANDI 

Batman 1.Amatör ligi B grubunda sahasında Kozluk Gençlik sporu ağırlayan Gerçüş ekibi 2-1 lik skorla 3 puana ulaştı ve ligde yoluna kayıpsız devam ediyor.

BELEDİYE SPOR’DAN RAHAT GALİBİYET

Batman 1.Amatör ligi B grubunda ilk haftayı Bay geçen Rakibi Enerji Gençlik sporu 4-1 yenerek 2.Haftayı da Galibiyetle kapattı.

BEŞİRİGÜCÜ VEFASPORA ACIMADI 5.-0 KAZANDI  

Batman 1.Amatör ligi B grubunda Beşirigücü Vefa spor ile karşı karşıya geldi. kağıt üzerinde zor olan müsabakayı 5.0’lık net skorla kazanmasını bildi ve yoluna 2 de 2 ile devam etti.

KOZLUK DİRİLİŞ BIÇAKÇI KÖYÜSPOR'U YEDİ BİTİRDİ

Batman 1.Amatör ligi B grubunda Kozluk Dirilişspor sahasına Bıçakçı köyüspor u ağırladı seyircisi önünde farklı kazanan Kozluk Dirilişspor Bıçakçı Köyüspor'u farklı mağlup ederek sahadan 7-1 Lik skorla ayrıldı.

ALSANCAK SPOR ZİRVEDE BENİM DİYOR 

Batman 1. Amatör ligi  A grubunda Alsancak spor namağlup serüvenini sürdürmek istiyor. Karşılaştığı rakibi 19 Mayıs gençlik sporu 5-0 lık  gibi net bir skorla geçen Alsancak yoluna kayıpsız devam ederek zirvedeki yerini korudu.

HASANKEYF‘TE SAHA KARŞITI

Hasankeyf ilçe stadında oynanan Hasankeyf Diclespor Hisarspor müsabakası Hisarsporlu oyuncuların bir biri ile kavga etmesinden sonra hakem maçı tatil etti.

GÜNEŞSPOR İLE YENİPİNARSPOR BİRER PUANA RAZI OLDU

Batman 1.Amatör ligi A grubunda Yenipınarspor ile Güneş spor karşı karşıya geldi zorlu karşılaşmada Maç 1-1 lik eşitlikle tamamlanırken iki taraf da 1 er puana razı oldu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete