SPOR

AMATÖRDE 3. HAFTA MAÇLARI OYNANDI

Batman 1. amatör ligde 3. hafta maçları oynandı.

AMATÖRDE 3. HAFTA MAÇLARI OYNANDI
29-11-2021 14:56
29-11-2021 15:12
BATMAN
Google News

 

A GURUBUNDA ZİRVE DEĞİŞTİ

Özel İdare, 3 puanı 4 golle aldı. 1. Amatör lig haftasının açılış maçında Özel İdare Gençlerbirliğispor ile Kozluk Gençlikspor, 3 no’lu sahada karşı karşıya geldi. Daha istekli olan Özel idare, Gençlikspor’u 4 golle geçerek 3 puana uzanan taraf oldu.

***

Enerji hükmen galip

Enerji Gençlikspor, rakibi Yeşiltepespor’un ligden çekilmesinden dolayı Enerji Gençlikspor, hükmen 3-0 galip sayıldı.

***

Kazanan Kozluk Belediye

1. amatör lig 3 hafta karşılaşmasında Batman İdmanyurduspor ile Yeni Kozluk Belediyespor karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakayı 4-3 kazanan Kozluk ekibi, evine 3 puanla döndü. Bu sonuçla 4 puana ulaşan Kırmızı-Beyazlı ekip, 6. sıraya yükseldi.

***

Zirve yarışında kazanan olmadı

A gurubunda haftanın dikkat çeken müsabakasında, İluh 72 Spor ile Güneşspor, karşı karşıya geldi. Zevkli geçen müsabaka 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

***

Petrolkentspor, zorlanmadı

1. amatör lig 3 hafta karşılaşmasında Petrolkentspor, ligin yeni ekiplerinden Zorköyspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelede baskın olan Petrolkentspor, genç rakibi karşısında zorlanmadan 3 puana uzanan taraf oldu. Bu sonuçla 3’te 3 yapan Petrolkentspor, 9 puana yükselerek liderlik koltuğuna oturdu.

A GRUBU TOPLU SONUÇLAR

Yeşiltepespor: 0 - 3 Enerji Gençlikspor

Batman Özel İdare Gençlerbirliği: 4 - 0 Kozluk Gençlikspor

Petrolkentspor: 4 - 1 Zorköyspor

Batman İdman Yurdu: 3 – 4 Yeni Kozluk Belediyespor

İluh 72 Spor: 1 - 1 Batman Güneşspor

 

***

B GURUBUNDA HEYECAN GİDEREK  YÜKSELİYOR

YENİPINAR, EVİNE 3 PUANLA DÖNDÜ

1. amatör lig 3. haftanın en zorlu maçlarından biri de 2 no’lu sahada Yenipınarspor ile Beşirispor arasında oynandı. Müsabakada daha istekli olan Beşirispor, yakaladığı gol fırsatlarını cömertçe harcadı. Yenipınarspor Kulübü yakaladığı fırsatları iyi değerlendirerek sahadan 2–0 galip ayrılırken, 3 puanı hanesine yazdırdı. Puanını 9 yaparak zirvedeki yerini almayı başardı.

***

Ramanspor, kazanmayı bildi

Ligin en flaş takımlarından olan ancak ligde çıktığı son iki maçta puan almayı başaramayan kırmızı-siyahlı ekip, Gültepe Gençlikspor karşısında bu galibiyetle moral buldu. Ramanspor, genç ve zorlu rakibi Gültepe Gençlikspor'u 2 golle geçerek ligdeki ilk galibiyetini aldı.

***

TEİAŞ, 3 puana 3 golle uzandı

Haftanın zorlu bir diğer karşılaşması, TEİAŞ Gençlikspor ile Karşıyakaspor arasında oynandı. Zorlu karsılaşmayı 3 golle kazanan TEİAŞ Gençlikspor, puanını 6 yaparak ‘zirve yarışında ben de varım’ dedi.

***

Segirka, ligdeki ilk puanını aldı

Ligin yeni ekiplerinden Segirkaspor, ligin tecrübeli ve zorlu ekibi Eğitimspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakada istekli olan taraf Segirkaspor, zorlu rakibini 3-2 mağlup ederek 3 puana uzandı.

***

Gercüş ağaları 3 puan aldı

1 amatör lig 3. hafta karşılaşmasında Gercüş ve Sason ilçelerinin takımları karşı karşıya geli. çekişmeli ve zevkli geçen mücadelede gülen taraf, Gercüş ekibi oldu. Zorlu rakibi Sason Gençlikspor’u 2-1 mağlup eden Gercüşspor, 3 puanı hanesine yazdırdı.

B GRUBU TOPLU SONUÇLAR

Yenipınarspor 2 – 0 Beşirispor

Gültepe Gençlikspor 0 - 2 Ramanspor

Batman TEİAŞ 3 – 1 Batman Karşıyaka

Batman Eğitimspor 2 - 3Segirkaspor

Sason Gençlikspor 1 - 2 Gercüşspor

***

C GURUBUNDA BERABERLİKLER ÖN PLANA ÇIKTI

Vefaspor: 0 – 19 Mayıs Gençlikspor: 0

1. amatör lig 3. hafta karşılaşmasında Vefaspor ile 19 Mayıs Gençlikspor, 3 no’lu sahada karşı karşıya geldi. Mücadele gol sesi çıkmadı. Bu sonuçla Vefaspor, puanını 7 yaparak averaj üstünlüğü ile zirvedeki yerini korumayı başardı.

***

Batmanspor-Bıçakçı Köyüspor kardeşçe

Ligin en genç takımlarından Batmanspor, zorlu rakibi Bıçakçıkı Köyüspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele 1–1 sona erdi. Bu sonuçla Batmanspor, 2 puana yükseldi. Bıçakçıköyüspor ise ligdeki ilk puanını aldı.

***

Tüpraşpor ve Gercüş Bağlarspor yenişemedi

1. amatör lig 3. hafta C gurubundaki zorlu karşılaşmada Tüpraşspor ile Gercüş Bağlarspor, karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele kazanan olmadı taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

***

Balpınar kazanmayı sevdi

1. amatör ligin renkli ekibi Balpınar Belediyespor ile Karpuzlu Birlikspor’u tek golle geçerek 3 puanın sahibi oldu. 2 hafta üst üste kazanarak zirveye tırmanışını sürdürmeye devam eden Balpınar Belediyespor ligde 6 puan ile üstlere tırmanışı sürdürdü. Bu sezon seyircisine büyük hayal kırıklığı yaşatan Karpuzlu Birlikspor henüz ligde puan alamadı.

***

Diclespor üst sıraları zorluyor

1. amatör lig 3. hafta karşılaşmasında Binatli Güvenspor ile Hasankeyf Diclespor karşı karşıya geldi. Müsabakadan 2-1 üstün ayrılan taraf Hasankeyf Diclespor, puanını 6 yaparak 3. sıraya yükseldi.

C GRUBU TOPLU SONUÇLAR

Batman Vefaspor 0 - 0 19 Mayıs Gençlikspor

Batmanspor 1 - 1Bıçakçı Köyüspor

Karpuzlu Birlikspor 0 - 1 Balpınar Belediyespor

Batman TÜPRAŞ 1 - 1 Gercüş Bağlarspor

Binatlı Güvenspor1 - 2 Hasankeyf Diclespor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete