SPOR

AMATÖRDE 5. HAFTA MAÇLARI OYNANDI

Batman 1. Amatör Ligde 5. hafta maçları oynandı

AMATÖRDE 5. HAFTA MAÇLARI OYNANDI
14-12-2021 14:31
14-12-2021 14:36
BATMAN
Google News

A GRUBUNDA ZİRVE YARIŞI KIZIŞTI

DERBİNİN KAZANANI OLMADI

A Grubunda haftanın açılış maçında lider İluh 72spor ile Özel İdare Gençlerbirliğispo, 3 nolu sahada karşı karşıya geldi. Zirve yarışı veren iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince mücadele, golsüz sona erdi.

***

GÜNEŞSPOR ZİRVEYİ ZORLUYOR

1. Amatör Lig A Grubunda Güneşspor ile Batman İdmanyurduspor karşı karşıya geldi. İdman Yurdu karşısında zor da olsa kazanmayı bilen Güneşspor, zirve takibini sürdürdü.

***

ENERJİ GENÇLİKSPOR İLE ZORKÖYSPOR KARDEŞÇE

A Grubunda Enerji Gençlik ile Zorköyspor karşı karşıya geldi. Mücadelede 1–0 öne geçen Enerji Gençlikspor, skor avantajını koruyamadı. Zorköyspor skora eşitliği sağlasa da galibiyet golünü bulamadı. İki takım da yakaladığı net fırsatları değerlendiremeyince mücadele 1-1 sona erdi.

***

KOZLUK HÜKMEN KAZANDI

Kozluk Gençlikspor, rakibi Yeşiltepespor’un ligden çekilmesinden dolayı hükmen galip geldi.

 ***

PETROLKENTSPOR İLE KOZLUK BELEDİYESPOR YENİŞEMEDİ

A Grubunda haftanın kapanış maçında Petrolkentspor ile Yeni Kozluk Belediyespor karşı karşıya geldi. yediği 2 golle devreyi 2-0 geride kapatan Petrolkentspor, ikinci yarıya fırtına gibi başlayıp bulduğu 2 golle beraberliği yakaladı. Petrolkentspor 10 puanla 3 sırada kalırken, Yeni Kozluk Belediyespor ise bu sonuçla 6. sırada yer aldı.

 

5. HAFTA A GRUBU TOPLU SONUÇLARI

Batman İdman Yurdu 0 - 1 Batman Güneşspor

Batman Özel İdare Gençlerbirliği 0 - 0 İluh 72 Spor

Batman Enerji Gençlikspor 1 - 1 Zorköyspor

Petrolkentspor 2 - 2 Yeni Kozluk Belediyespor

Yeşiltepespor: 0 - 3 Kozluk Gençlikspor

…………………

B GRUBUNDA YENİPINARSPOR RÜZGÂRI ESMEYE DEVAM EDİYOR

NAMAGLÛP LİDER KEVERZO

1.Amatör Lig B Grubunda haftanın açılış maçında Yenipınarspor ile TEİAŞ Gençlikspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele baskılı ve atak oynayan Yeni Pınarspor, zorlu rakibi TEİAŞ Gençlikspor’u 3–1 mağlup etmeyi başardı. Mavi-Beyazlılar bu sonuçla 15 puanla yoluna namaglûp devam ediyor.

***

RAMANSPOR ÇIKIŞINI SÜRDÜRDÜ

B grubunda Ramanspor ile Segirkaspor, 2 nolu sahada karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede üstün olan Ramanspor sahadan 2-0 galip ayrıldı.

***

GÜLTEPE GENÇLİKSPOR, KAZANMAYI BİLDİ

1. Amatör Lig B Grubunda zirve yarışına dahil olmak isteyen Gültepe Gençlikspor ile Beşirispor, müsabakasına mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Zorlu rakibi Beşirispor’u 2-0 mağlup eden Cengiz Dicle’nin öğrencileri 9 puana yükselerek zirve takibini sürdürdü.

***

SASON GENÇLİKSPOR RAHAT KAZANDI

B grubunda haftanın kritik maçında Sason Gençlikspor ile Batman Karşıyakaspor karşı karşıya geldi. Zorlu rakibi Karşıyakaspor’u 4 golle geçen Sason Gençlikspor, 12 puanla zirvenin en yakın takipçisi oldu.

***

GERCÜŞ'ÜN AĞALARI FARKLI KAZANDI

1.Amatör lig B grubunda haftanın kapanış maçında Eğitimspor ile Gercüşspor karşı karşıya geldi. Genç rakibi Eğitimspor karşısında farklı kazanan Gercüş ekibi, 3 puana 5 golle uzanarak çıkışını sürdürdü bu sonuçla Gercüşspor 3. sıraya yerleşti.

 

5.HAFTA B GRUBU TOPLU SONUÇLARI

Yenipınarspor 3 – 1 Batman TEİAŞ

Ramanspor 2 - 0 Segirkaspor

Gültepe Gençlikspor 2 - 0 Beşirispor

Sason Gençlikspor 4 - 1 Batman Karşıyaka

Batman Eğitimspor 0 - 5 Gercüşspor

 ………………….

 C GRUBUNDA HEYECAN DEVAM EDİYOR

 HASANKEYF DİCLESPOR KEYİFLİ

1. Amatör Lig C Grubunda Hasankeyf Diclespor ile Karpuzlu Birlikspor karşı karşıya geldi. Mücadelede öne geçmeyi başaran Karpuzlu Birlikspor skoru koruyamadı. 1-0 geriye düşen Hasankeyf Diclespor golden sonra ağırlığını sahaya koyup sahadan 2-1 galip ayrılarak evine 3 puanla dönen Hasankeyf Diclespor 9 puana yükselerek zirve takibini sürdürdü.

***

TÜPRAŞSPOR RAHAT KAZANDI

C grubunda Batmanspor ile Tüpraşspor karşı karşıya geldi. Genç rakibi karşısında rahat kazanan Tüpraşspor, 11 puana yükselerek 2. sırada yer aldı.

***

19 MAYIS GENÇLİKSPOR İLE BALPINAR BELEDİYESPOR PUANLARI PAYLAŞTI

1. Amatör Lig C Grubunda 5. hafta karşılaşmasında 19 Mayıs Gençlikspor ile Balpınar Belediyespor karşı karşıya geldi. Müsabakada gol sesi çıkmadı. Takımlar sahadan 1’ler puanla ayrıldı.

***

BİNATLI GÜVENSPOR 3 PUANA 3 GOLLE UZANDI

1.Amatör Lig C Grubunda Binatlı Güvenspor ile Bıçakçı Köyüspor karşı karşıya geldi. Zorlu rakibini 3 golle geçen Binatlı Güvenspor, 7 puana yükselerek 6. sıraya yerleşti

***

VEFASPOR İLE GERCÜŞ BAĞLARSPOR YENİŞEMEDİ

1.Amatör Lig C Grubunda haftanın kapanış maçında Vefaspor ile Gercüş Bağlarspor karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakada iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince mücadele 0–0 sona erdi.

 

5.HAFTA C GRUBU TOPLU SONUÇLARI

Karpuzlu Birlikspor 1 - 2 Hasankeyf Diclespor

Batman TÜPRAŞ 7 - 1 Batmanspor

19 Mayıs Gençlikspor 0 - 0 Balpınar Belediyespor

Binatlı Güvenspor 3 - 0 Bıçakçı Köyüspor

Batman Vefaspor 0 - 0 Gercüş Bağlarspor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete