SPOR

AMATÖRDE 6. HAFTA MAÇLARI OYNANDI

Batman 1. Amatör Ligde 6. hafta maçları oynandı.

AMATÖRDE 6. HAFTA MAÇLARI OYNANDI
20-12-2021 15:02
20-12-2021 17:05
BATMAN
Google News

 

A GRUBUNDA ZİRVE MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

ÖZEL İDARE 3 PUANI 3 GOLE ALDI

1. Amatör Lig A Grubunda haftanın açılış maçında Özel idare Gençlerbirliğispor ile Zorköyspor karşı karşıya geldi. Mücadelede üstün oynayan Özel İdare Gençlerbirliğispor, genç rakibini 3 golle geçerek zirve takibini sürdürdü.

***

GÜNEŞSPOR HÜKMEN GALİP

Güneşspor, rakibi Yeşiltepespor’un ligden çekilmesinden dolayı hükmen 3-0 galip sayıldı. Güneşspor, aldığı 3 puanla 13 puana yükselterek ‘zirve yarışında ben de varım’ dedi.

***

PETROLKENTSPOR DÖRT DÖRTLÜK

1. Amatör Lig A Grubunda haftanın zorlu maçlarından biri de Kozluk İlçe Stadında Kozluk Gençlikspor ile Petrolkentspor arasında oynandı. Zorlu mücadelede atak ve üstün oynayan Petrolkentspor, attığı 4 golle 3 puana uzanan taraf oldu. Bu sonuçla Petrolkentspor, zirve takibini sürdürmeye devam ediyor.

***

PUANLARI PAYLAŞTILAR

A Grubunda haftanın açılış maçında Yeni Kozluk Belediyespor ile Enerji Gençlikspor karşı karşıya geldi. Seyir keyfi yüksek olan karşılaşmada her iki taraf da mücadelenin sonlarında yakaladığı net fırsatları değerlendiremeyince müsabaka 1-1 beraberlikle sona erdi.

***

NAMAĞLUP LİDER

1. Amatör Lig A Grubunda 3 nolu sahada İluh 72spor ile Batman İdmanyurduspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi 4-1 kazanan İluh 72spor, yoluna namağlup devam etti. Bu sonuçla puanını 14’e yükselten İluh 72 Spor, averaj üstünlüğü ile liderliğini korudu.

1.AMATÖR LİG A GRUBU TOPLU SONUÇLARI

Batman Güneşspor 3 - 0 Yeşiltepespor

Zorköyspor 0 - 3 Batman Özel İdare Gençlerbirliği

İluh 72 Spor 4 - 1 Batman İdman Yurdu

Yeni Kozluk Belediyespor 1 - 1 Batman Enerji Gençlikspor

Kozluk Gençlikspor 0 - 4 Petrolkentspor

 

B GRUBUNDA YENİPINAR RÜZGARI DEVAM EDİYOR

KEVERZO RAKİP TANIMIYOR

1. Amatör Lig B Grubunda haftanın açılış maçında Yenipınarspor ile Segirkaspor karşı karşıya geldi. Ligde namağlup yoluna devam eden Yenipınarspor, Segirkaspor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. Zorlu mücadele yakaladığı fırsatları golle sonuçlandıran Yenipınarspor, sahadan 4-0 galip ayrılarak 18 puanla ligde namağlup zirvenin sahibi olmaya devam ediyor.

***

BEŞİRİSPOR EVİNDE RAHAT KAZANDI

B Grubunda Beşiri İlçe Stadında Beşirispor ile Eğitimspor karşı karşıya geldi. Evinde farklı kazanan Beşirispor, 3 hafta sonra kazanmayı bildi. Bu sonuçla puanını 9’a yükselten Beşirispor, düşme hattından uzaklaşmayı başardı.

***

DERBİDE KAZANAN OLMADI

6. haftanın en dikkat çeken müsabakasında Karşıyakaspor ile Gültepe Gençlikspor, karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen mücadelede gol sesi çıkmadı. Bu sonuçla Gültepe Gençlikspor, 10 puana yükselerek zirve yarışında ‘ben de varım’ dedi. Öte yandan Karşıyakaspor 1 puan alsa da düşme potasından çıkmayı başaramadı.

***

RAMANSPOR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Gercüş İlçe Stadında Gercüşspor ile Ramanspor karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakada Gerçüşspor’u seyircisi önünde 2-1 mağlup etmeyi başaran Ramanspor, çıktığı son 4 maçı da üst üste kazanarak çıkışını sürdürdü. Bu sonuçla 12 puana yükselen sarı-kırmızılı ekip, 3. sıraya yükseldi.

***

SASON GENÇLİKSPOR’UN ZİRVE İNADI

1. Amatör Lig B Grubunda TEİAŞ Gençlikspor ile Sason Gençlikspor karşı karşıya geldi. Ligin flaş ekiplerinden Sason Gençlikspor, zorlu rakibi TEİAŞ Gençlikspor’u 3-1 mağlup ederek 3 puana 3 golle uzanan taraf oldu. Bu sonuçla puanını 15’e yükselterek zirve takibini sürdürdü.

1.AMATÖR LİG B GRUBU TOPLU SONUÇLARI

Segirkaspor 0 - 4 Yenipınarspor

Beşirispor 7 - 0 Batman Eğitimspor

Batman Karşıyaka 0 - 0 Gültepe Gençlikspor

Gercüşspor 1 - 2 Ramanspor

Batman TEİAŞ 1 - 3 Sason Gençlikspor

 

***

C GRUBUNDA ZİRVE ŞEKİLLENİYOR

BİNATLI, KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

1. Amatör Lig C Grubunda haftanın açılış maçında Binatlı Güvenspor ile Batmanspor karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında 2-0 kazanan Binatlı Güvenspor, puanını 10’a yükselterek zirve takibini sürdürdü. Batmanspor, genç kadrosuyla herkesin takdirini toplamaya devam ediyor.

***

TÜPRAŞSPOR FARKLI KAZANDI

C Grubunda zirve yarışında iddialı olan Tüpraşspor ile Balpınar Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Zorlu rakibi Balpınar Belediyespor karşısında farklı kazanan Tüpraşspor, ligde 14 puana yükselerek zirve yarışında var olamaya devam ediyor.

***

VEFASPOR LİDERLİĞİNİ KORUDU

1. Amatör Lig C Grubunda 1. nolu sahada lider Vefaspor ile Bıçakçı Köyüspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu ve çekişmeli geçen müsabakada Vefaspor, zorlu rakibini tek gole geçerek 3 puanı almayı başardı. Bu sonuçla puanını 14 yapan Vefaspor, averaj avantajı ile liderliğini korumayı başardı.

***

HASANKEYF DİCLESPOR BİR VAR BİR YOK

1 Amatör Lig C Grubunda Hasankeyf İlçe Stadında Hasankeyf Diclespor, evinde 19 Mayıs Gençlikspor’u ağırladı. Zorlu mücadelede ev sahibi Hasankeyf Diclespor’u seyircisi önünde 3–1 mağlup ederek 3 puanı almayı başaran 19 Mayıs Gençlikspor puanını 9 yaparak zirve yarışında ‘ben de varım’ dedi.

***

GERCÜŞ BAĞLARSPOR ZİRVEYİ ZORLUYOR

1 Amatör Lig C Grubunda Gercüş İlçe Stadında Gercüş Bağlarspor, evinde Karpuzlu Birlikspor’u ağırladı. Bol gollü mücadelede kazanan taraf ev sahibi Gercüş Bağlarspor oldu. Rakibi karşısında 4-3 kazanan Gercüş Bağlarspor, puanı 12 yaparak 3. sıraya yerleşmeyi başardı.

1.AMATÖR LİG C GRUBU TOPLU SONUÇLARI

Batmanspor 0 - 2 Binatlı Güvenspor

Balpınar Belediyespor 0 - 6 Batman TÜPRAŞ

Bıçakçı Köyüspor 0 - 1 Batman Vefaspor

Hasankeyf Diclespor 1 - 3 19 Mayıs Gençlikspor

Gercüş Bağlarspor 4 - 3 Karpuzlu Birlikspor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete