SPOR

AMATÖRDE 7. HAFTA MAÇLARI OYNANDI

Batman 1. Amatör Ligde 7. hafta maçları oynandı.

AMATÖRDE 7. HAFTA MAÇLARI OYNANDI
27-12-2021 11:02
27-12-2021 16:08
BATMAN
Google News

A GRUBUNDA ZİRVE HATTI İYİCE KIZIŞTI

KOZLUK, ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRDÜ

1. Amatör Lig A Grubunda haftanın açılış maçında 1 nolu sahada Zorköyspor ile Yeni Kozluk Belediyespor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede üstün oynayan Yeni Kozluk Belediyespor, genç rakibi Zorköyspor’u 4 -0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

***

ENERJİ GENÇLİKSPOR KAZANMASINI BİLDİ

A Grubunda Enerji Gençlikspor ile Kozluk Gençlikspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede 3 puanı 2 golle alan Enerji Gençlikspor, zirve yarışında ben de varım dedi.

***

PETROLKENTSPOR İLE GÜNEŞSPOR YENİŞEMEDİ

1. Amatör Lig A Grubunda zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Petrolkentspor ile Güneşspor karşı karşıya geldi. İlk yarıyı 1–0 önde kapatan Güneşspor, ikinci yarıya daha istekli başlayan Petrolkentspor’un golüne engel olamadı ve taraflar sahadan 1’e puan ile ayrıldı. Maç Sonrası Petrolkentspor’dan hakeme büyük tepki vardı. 2 net penaltısının verilmediğini iddia ederken ve hakemin bütün takdir haklarını Günesspor’dan yana kullanarak maçın önüne geçmeyi başardığını söyledi. Maçı takip eden diğer kulüp hocaları ve başkanları da hakeme kötü not verdi

***

ÖZEL İDARE 9 GOLLE KAZANDI

1. Amatör Lig A Grubunda haftanın kapanış maçında Özel İdare Gençlerbirliğispor ile Batman İdmanyurduspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede Özel İdare Gençlerbirliğispor, 9- 1 kazanarak puanını 17’ye yükseltip, zirvenin en yakın takipçisi olarak averajla 2. sıradaki yerini korumayı başardı.

****

İLUH 72SPOR HÜKMEN GALİP

İluh 72 Spor, Yeşiltepespor’un ligden çekilmesinden dolayı hükmen 3 – 0 galip sayıldı. Bu sonuçla puanını 17’e yükselten Mavi-Beyazlı Ekip, averaj üstünlüğü ile zirvedeki yerini korudu.

A GRUBU 7. HAFTA TOPLU SONUÇLARI

Zorköyspor 0 - 4 Yeni Kozluk Belediyespor

Batman Enerji Gençlikspor 2 - 0 Kozluk Gençlikspor

Petrolkentspor 1 - 1 Batman Güneşspor

Batman İdman Yurdu 1 - 9 Batman Özel İdare Gençlerbirliği

Yeşiltepespor 0 - 3 İluh 72 Spor

B Grubunda Sason Gençlikspor Fırtınası

DERBİDE SASON GENÇLİKSPOR FIRTINASI ESTİ

1.Amatör Lig B Grubunda zirve yarışı veren Sason Gençlikspor ile Yenipınarspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleye hızlı başlayan taraf Yenipınarspor oldu. Karşılaşmada 3-0 öne geçen Yenipınarspor, skor avantajını koruyamadı. 3-0 geriden gelen Sason Gençlikspor namağlup rakibi Yenipınarspor’u 5-3 mağlup ederek liderlik koltuğuna averaj üstünlüğü ile oturmayı başardı.

***

KARŞIYAKASPOR HAFTALAR SONRA KAZANDI

B grupta düşme potasında olan Eğitimspor ile Karşıyakaspor karşı karşıya geldi. Karşıyakaspor genç rakibi Eğitimspor’u  1-0 mağlup ederek 3 puana uzanan taraf oldu.

***

TEİAŞ GENÇLİK RAHAT KAZANDI

1.Amatör lig B grubunda Teiaş Gençlikpsor ile Gültepe Gençlikspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi rahat kazan TEİAŞ Gençlikspor, 3 puana 5 golle uzandı.

***

AĞALARIN ZİRVE İNADI

B Grubunda Gercüşspor ile Segirkaspor karşı karşıya geldi. Ligin yeni ekibi Segirkaspor karşısında 2–1 galip ayrılan Gercüşspor 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla Gercüşspor 12 puanla zirve takibini sürdürdü.

***

BEŞİRİSPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

1.Amatör Lig B Grubunda zirve yarışında büyük önem taşıyan karşılaşmada Beşirispor ile Ramanspor karşı karşıya geldi. İki takımın da mutlak galibiyet parolası ile çıktığı karşılaşmada gülen taraf Beşirispor oldu. Zorlu rakibi Ramanspor’u 3–0 mağlup eden Beşirispor, 12 puana yükselerek 4. sıraya yükseldi.

B GRUBU 7. HAFTA TOPLU SONUÇLARI

Sason Gençlikspor 5 - 3 Yenipınarspor

Batman Eğitimspor 0 - 1 Batman Karşıyaka

Gültepe Gençlikspor 1 - 5 Batman TEİAŞ

Segirkaspor 1 - 2 Gercüşspor

Ramanspor 0 - 3 Beşirispor

C GRUBUNDA ZİRVE ŞEKİLENİYOR

KARPUZLU BİRLİKSPOR KAYIP

1.Amatör Lig C Grubunda düşme potasında olan Karpuzlu Birlikspor ile Bıçakçı Köyüspor karşı karşıya geldi. Düşme potasından kurtulmak isteyen Bıçakçı Köyüspor zayıf rakibi Karpuzlu Birlikspor’u 3 -0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

***

HASANKEYF’TE KAZANAN OLMADI

1.Amatör Lig C Grubunda Hasankeyf Diclespor ile Balpınar Belediyespor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede kazanan olmadı. Hasankeyf İlçe Stadında oynan müsabaka 2-2 sona erdi.

***

VEFASPOR RAHAT KAZANDI

C Grubunda namağlup Vefaspor ve ligde henüz galibiyeti olmayan Batmanspor karşı karşıya geldi. Genç rakibi Batmanspor’u rahat geçen Vefaspor 3 puanı 4 golle alarak puanını 17 yaparak zirvedeki yerini korumayı başardı.

***

BAĞLAR VE 19 MAYIS YENİŞEMEDİ

1.Amatör lig 7 hafta karşılaşmasında zirve hattını yakından ilgilendiren müsabakada Gercüş Bağlarspor ile 19 Mayıs Gençlikspor karşı karşıya geldi. Mücadelede 1-0 öne geçen Gercüş Bağlar son dakikalarda yediği gole engel olamadı. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Bu sonuçla Gercüş Ekibi, 13 puana yükselerek potadaki yerini korumuş oldu. 19 Mayıs Gençlikspor ise 10 puana yükselerek zirve takibini sürdürdü.

***

TÜPRAŞ KAYIPSIZ GİDİYOR

C Grubunda haftanın kapanış maçında Tüpraşspor ile Binatlı Güvenspor karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakada kazanan taraf Tüpraşspor oldu. Rakibi Binatlı Güvenspor’u 2-1 mağlup eden Tüpraşspor, puanını 17’ye yükselterek 2. sıradaki yerini korumayı başardı

C GRUBU 7. HAFTA TOPLU SONUÇLARI

Karpuzlu Birlikspor 0 - 3 Bıçakçı Köyüspor

Balpınar Belediyespor 2 - 2 Hasankeyf Diclespor

Batman Vefaspor 4 - 1 Batmanspor

19 Mayıs Gençlikspor 1 - 1 Gercüş Bağlarspor

Binatlı Güvenspor 1 - 2 Batman TÜPRAŞ

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete