SPOR

Amatörde heyecan başlıyor

Batman 1. Amatör Ligi A ve B Grubunda ligin 22. haftası oynanan son karşılaşmaların ardından play-of’a kalan ilk 4 takım belli oldu.

Amatörde heyecan başlıyor
10-04-2023 19:00
10-04-2023 16:30
Google News

A grubunda İl Özel İdare Gençlerbirliğispor 56 puanla ligi namağlup bitirdi. B grubunda Sason Gençlik Spor ise oynadığı 20 maçı da kazanarak namağlup ve ilk sırada ligi 60 puanla bitirdi.

8 TAKIM PLAY-OFF’A KALDI

2022-2023 amatör futbol sezonunda A ve B grubunda ilk dörde kalan 8 takım çaprazlama usulü çift maç üzerinden play-off maçlarında karşılaşacak. Müsabakalar 19 Mayıs Stadyumunda 15-16 Nisan’da oynanacak. Final maçı ise tek maç elemeli olacak.

200 KARŞILAŞMA YAPILDI

ASKF Başkanı Mahmut Akyol “8 takımımıza play maçlarında başarılar diliyoruz. Amatör lig şampiyonumuz BAL temsilcisi ise yükselme maçını oynamaya hak kazanacak” dedi.

“BÜTÜN TAKIMLARA YARDIMCI OLDUK”

Futbol İl Temsilcisi Ahmet Özaydın “Sezon boyunca bütün takımlarımıza yardımcı olmaya çalıştık” dedi.

“AMATÖR TAKIMLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, play-of’a kalan takımlara başarılar dilerken “19 Mayıs tesislerimiz resmi amatör müsabakalarımızın dışında sporcularımızın, antrenörlerimizin, alt yapı takımlarımızın ve sporseverlerimizin vazgeçilmez adresi oluyor. Önümüzdeki hafta Play-Off maçlarına ev sahipliği yapacağız. Kurum olarak üzerimize düşeni her zamanki gibi yapmaya devam edeceğiz” dedi. (Yasin Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
6 Mayıs 2024 e-gazete