SPOR

AMATÖRE NAKDİ YARDIM

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Amatör Spor Kulüpleri için iftar programı düzenledi.

AMATÖRE NAKDİ YARDIM
16-06-2018 21:44
Google News

Öğretmen Evinde düzenlenen programa Vali Ahmet Deniz, Vali Yardımcısı Mekân Çeviren, Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, TP Bölge Müdürü Mustafa Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hali Eren, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yöneticileri ve Amatör Spor Kulüpleri Temsilcileri katıldı.

“ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAK PETROLSPOR TAKIMI OLUŞTURMALIYIZ”

Vali Deniz “Sporda altyapı yatırımlarına ağırlık veriyoruz. Bu yıl ilimize iki adet saha kazandırdık. Mevcut sahaları tadilattan geçiriyoruz. 15 bin kişilik stadın çim serimine başlandı. Bu donanımlı tesis, şampiyonluk oynayacak bir takıma yaraşır. Hepimiz el ele vererek, şampiyonluğa oynanacak bir Petrolspor takımı oluşturmalıyız” dedi.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE NAKDİ YARDIM VERİLDİ

Batman'da 30 bin lisanslı, 45 milli sporcunun olduğunu ifade eden Vali Deniz, bu sayıların artırılması için daha çok çalışılması gerektiğini belirtti. Vali Deniz, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca ilimizde faaliyet gösteren 54 amatör spor kulübüne gönderdiği 239 bin lira nakdi yardım çekini Batman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mahmut Akyol'a verdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete