TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Amedspor’da herkes bu futbolcuyu konuşuyor

Amedspor’da, yaş kontenjanı nedeniyle her maçta yer alan, takımın en eskisi olan ve bugün 2 gol ile galibiyette büyük pay sahibi olan bu futbolcuyu konuşuyor.

Amedspor’da herkes bu futbolcuyu konuşuyor
28-01-2024 11:38
28-01-2024 11:39
BATMAN
Google News

Amedspor’da, yaş kontenjanı nedeniyle her maçta yer alan, takımın en eskisi olan ve bugün 2 gol ile galibiyette büyük pay sahibi olan bu futbolcuyu konuşuyor.  TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluğu oynayan Amedspor’da, sezona yeni takım ve yeni yönetim ile girilirken, geçen sezondan kalan sadece bir futbolcu kalmıştı. Kayserili olan sol kanat oyuncusu Taner Gümüş’ten söz ediyoruz.

21 MAÇTA FORMA GİYDİ

Amedspor’un 21 Temmuz 2021’de kadrosuna kattığı 2001 doğumlu Taner Gümüş, yeni sezonda kadro oluşturulurken, yaş sınırlaması nedeniyle her maç kadrosunda yer alma şansını yakaladı. Sol kanat oyuncusu olmasına rağmen sağ kanatta da oynayan Taner Gümüş, 21 maçta sayede yer alırken, hem asist hemde gol yollarında Amedspor'a büyük katkı sağladı.

TAKIMA 4 GOL İLE KATKI VERDİ

Bugün deplasmanda oynanan Düzcespor maçında takımın 2 golünü atan Taner Gümüş, şu anada kadar toplam 4 gol ile takıma katkı sağladı. Tecrübeli sol kanat oyuncusu, yaş kontenjanı ile takımda her hafta kendine yer bulurken, çabası ve gol katkısı ile takımda bugün yine en çok konuşulan isimlerin başında yer aldı.

Kaynak: https://www.cermikgazetesi.com/amedsporda-herkes-bu-futbolcuyu-konusuyor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete