SPOR

Anadolu Efes ve Partizan Stark Arena'da Karşı Karşıya!

İstanbul Anadolu Efes ile Sırbistan Partizan Stark Arena'da Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geliyor. Detaylar haberimizde.

Anadolu Efes ve Partizan Stark Arena'da Karşı Karşıya!
28-02-2024 12:39
Google News

İstanbul, Avrupa Ligi'nde mücadele eden Anadolu Efes ile Sırbistan'ın güçlü takımlarından Partizan, Belgrad'daki Stark Arena'da karşı karşıya gelecek. Müsabaka TSİ 22. 30'da başlayacak ve heyecan dolu bir maç bekleniyor. Anadolu Efes bu sezon Avrupa Ligi'nde 26 maça çıktı ve 11 galibiyet, 15 mağlubiyet aldı. Haftaya 14.

sırada giren lacivert-beyazlılar, sezonun ilk yarısında Partizan'ı sahasında 100-94 mağlup etmişti. Diğer yanda Partizan ise 26 maçta 12 galibiyet ve 14 mağlubiyetle 11. sırada yer alıyor. İki takım arasındaki rekabet oldukça çekişmeli geçiyor. Avrupa'da 15 kez karşılaşan ekiplerden Anadolu Efes 8 maçı kazanırken, Partizan 7 maçı kazandı. Bu müsabaka aynı zamanda Anadolu Efes'in Avrupa kupalarındaki 828. maçı olacak.

Basketbolseverlerin heyecanla beklediği maçın sonucu merakla beklenirken, iki takımın performansı ve mücadelesi izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete