GÜNDEM

ANADOLU GAZETE SAHİPLERİ, TEMSİLCİLERİNİ SEÇTİ

Basın İlan Kurumu’nun (BİK) Genel Kurulu’na katılacak olan 3 Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisinin seçimi yapıldı.

ANADOLU GAZETE SAHİPLERİ, TEMSİLCİLERİNİ SEÇTİ
12-02-2017 19:19
Google News

Ankara'daki Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonunda gerçekleşen seçimde 6 aday arasından Mustafa Arslan, Mehmet Nuri Kolaylı ve Şevket Erzen, yeniden göreve getirildi.

Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonunda gerçekleşen seçim huzur ve hoşgörü ortamında geçti. Türkiye'nin 4 bir tarafından gelen gazete sahipleri ve basın mensupları seçimde oy kullandı. Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen seçimde, organizasyonda da büyük başarı topladı. BYEGM kontrolünde gerçekleşen seçimlere toplam 8 aday başvuruda bulundu. Seçimlere Akdeniz Bölgesi'nden Fatma İnci Gül, Mehmet Ali Dim, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden İbrahim Aslan, İç Anadolu Bölgesi'nden Mustafa Arslan, Yılmaz Karaca, Karadeniz Bölgesi'nden İsmail Temiz, Şevket Erzen ve Marmara Bölgesi'nden Mehmet Nuri Kolaylı aday olarak katıldı.

ARSLAN, ERZEN VE KOLAYLI YENİDEN SEÇİLDİ

Salonun güvenlik önlemlerini de özenle yerine getiren BYEGM yetkilileri, sabahın erken saatlerinde Anadolu’nun dört bir yanından gelen delegeleri tek tek karşıladı ve seçimler hakkında bilgilendirdi. Delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu alan Mehmet Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan ve Şevket Erzen, yeniden seçimi kazandı.  Basın İlan Kurumu, Anadolu Gazete Sahipleri Temsilciliği görevine yeniden seçilen Mehmet Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan ve Şevket Erzen, kendilerine destek veren tüm delegelere teşekkür ederek “Kar kış demeden bu salona gelerek bizlere destek veren tüm gazete sahibi meslektaşlarımıza yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onların bize olan güvenini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da boşa çıkarmayacağız. Her ortam da ve şartta, onların sorunlarına sahip çıkmak için gece gündüz mücadele etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

YEREL BASIN GERÇEK TEMSİLCİLERİNİ SEÇTİ

M. Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan ve Şevket Erzen'den oluşan 3 adayın Türkiye genelinde bin 84 gazete sahibinden 700'den fazlasının desteğini alması üzerine, bazı diğer adaylarca karalama kampanyası başlatılmıştı. Türkiye genelinde yeterli oyu toplayamayan adaylar, çeşitli bahanelerle seçime gölge düşürme çabasına girmiş, gerçeği yansıtmayan açıklamalarla kafa karışıklığı oluşturmaya çalışmışlardı. Ancak Ankara Bölge İdare Mahkemesi 12. İdare Dava Dairesi'nin kararı ile seçim yapıldı ve Mehmet Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan ve Şevket Erzen'den oluşan 3 aday yeniden Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi seçildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete