SPOR

ANADOLU YILDIZLARI BATMAN’DA

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 12 kız ve 12 erkek Voleybol takımını 14-16 Şubat 2019 tarihleri arasında ilimizde ağırlıyor.

ANADOLU YILDIZLARI BATMAN’DA
13-02-2019 16:13
Google News

Kızlarda Batman’ın yanı sıra Adıyaman, Gaziantep, Siirt, Şanlıurfa, Van, Bitlis, Kars, Tunceli, Kilis, Malatya ve Bingöl takımları mücadele edecek. Erkeklerde ise Mardin, Diyarbakır, Siirt, Adıyaman, Şanlıurfa, Kilis, Bingöl, Tunceli, Bitlis, Kars, Van ve Elazığ illerinin takımları katılım sağlayacak. Erkek ve kızlarda yapılacak grup kuralarının ardından 6’şar takım Türkiye finallerine katılmaya hak kazanacak.

“336 SPORCUYU AĞIRLAYACAĞIZ”

Kız ve erkek takımlarında toplamda 24 takımla 336 sporcuyu ilimizde ağırlayacaklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, alt yapı ve organizasyonun eksiksiz olması için çalışmalarının sonlandığını söyledi. Müsabakaların 2000 kişilik 19 Mayıs Spor Salonunda oynanacağını belirten İl Müdürü Eren, tüm voleybol severleri 14-16 Şubat 2019 tarihleri arasında maçları izlemeye davet etti.  Eren; “Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda Sayın Valimiz Hulusi Şahin’in destekleriyle birçok kategoride grup müsabakaları, yarı final ve final müsabakalarına ev sahipliği yapacağız. Güçlü ve tecrübeli personellerimizle tüm organizasyonları alnımızın akıyla sonlandırıyoruz.” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete