GÜNDEM

ANIZ YANGINLARI, ÇALIŞTAY KONUSU...

Valilik, Tarım Müdürlüğü, Batman Üniversitesi, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile Ziraat Odası’nın ortaklığında 25–27 Ekim tarihleri arasında Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü’nde “Ulusal Anız Yangınlarının Önlenmesi Çalıştayı” düzenlenecek.

ANIZ YANGINLARI, ÇALIŞTAY KONUSU...
11-10-2017 19:58
Google News

​ ÇALIŞTAYIN AMACI ANIZ YANGINLARINI ÖNLEMEK

“Ulusal Anız Yangınlarının Önlenmesi Çalıştayı”nın hazırlık toplantısı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Kiyas, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Yetkilileri, Ziraat Odası Yetkilileri, Batman Üniversitesi Yetkilileri ile Tarım Müdürlüğü Teknik Personelleri katıldı. Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Sadık Yalçın “Çalıştayın amacı, anız yangınlarının önlenmesi için alınması gereken tedbirler, anız yangınlarının nedenleri ve sonuçlarının tespiti ve bu konuda farkındalık oluşturmaktır” dedi.

5 ÇALIŞMA GRUBU OLUŞTURULACAK

Çalıştay kapsamında Dünyada ve Ülkemizde Anız Yangınları Çalışma Grubu, Hukuk İşleri Çalışma Grubu, Anız Yangınlarının Nedenleri ve Sonuçları Çalışma Grubu, Anız Yangınlarının Sürdürülebilir Çevre ve Canlı Popülâsyonlarına Etkileri Çalışma Grubu, Anız Yangınlarının İnsan Sağlığına Etkileri Çalışma Grubu olmak üzere 5 adet çalışma grubu planlandığı belirtildi. (Tarım Müdürlüğü Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete