GÜNDEM

ANIZ YANGINLARIYLA MÜCADELE EDİLECEK

ANIZ YANGINLARIYLA MÜCADELE EDİLECEK

ANIZ YANGINLARIYLA MÜCADELE EDİLECEK
07-09-2014 17:50
Google News

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Suad Özdemir, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Kıyas’ı makamında ziyaret etti.

İlimize yeni atanan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Kıyas’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan MÜSİAD Başkanı Suad Özdemir “MÜSİAD’ın önem verdiği sektörlerin başında Gıda, Tarım ve Hayvancılık gelmektedir. Tarım alanında başlıca sorunlarından biri de anızların yakılmasıdır. Sezon başlamadan önemli tedbirler almak gerekir. Bölgemize yapılan teşvikler ve tarım, gıda konusunda daha kaliteli üretim yapılabilmesi için ortak çalışmalara hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz” dedi.

ANIZ YANGINLARINA KARŞI MAKİNELER ALDIK

İl Müdürü Nurettin Kıyas, Batman’ın kalkınmasına vesile olabilecek tüm alanlarda STK’larla birlikte çalışmayı arzuladıklarını belirterek “önceliklerimizden biri, anız yangınlarını önlemek, bu sorunla baş etmek adına ciddi çalışmalar yapmaktır. Anızı yakmadan toplayabilen yeni araç ve makineler aldık, şuan deneme aşamasındalar. Çiftçilerimizi bu konuda bilinçlendiriyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete