GÜNDEM

ANLAMLI BULUŞMA

Asker ve polis çocuğunu kaybeden aileler ile çocuğu dağda ölen aileler, Kardeşlik İftarı’nda bir araya geldi.

ANLAMLI BULUŞMA
26-06-2016 21:10
Google News

Alternatif Politikalar Merkezi tarafından Kristal Park’ta düzenlenen iftar yemeğine Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda aile katıldı. iftar yemeğinde buluşan aileler, barış mesajları verdi. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Gazi Uzman Çavuş İsmail Kırmataşlı “Önceki yıllarda Diyarbakır, Van, Bitlis ve Mardin’e gitmiştik. Bu yıl da Batman’da Kardeşlik İftarı düzenlemek üzere Afyonkarahisar’dan 10 şehit ailesi ve gazi olarak buraya geldik” dedi.

“GÜÇLÜ VE MUTLU BİR TÜRKİYE İÇİN BERABERİZ”

Programda konuşan Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Mahmut Koçak “Devletiyle, milletiyle artık terörü bitirme noktasında hemfikiriz. Doğusuyla batısıyla bu konuda birlikte çalışıyoruz. Millet olarak, güçlü ve mutlu bir Türkiye için beraberiz” dedi.

AMACIMIZ BARIŞ

Şehit Jandarma Pilot Üsteğmen Murat Saraç’ın babası Fuat Saraç, amaçlarının Türk bayrağının dalgalandığı her yerde herkesin kardeşçe yaşamasını sağlamak olduğunu söyledi. Kardeşi dağa çıkan Batmanlı Erhan Eren ise “Çözüm süreci varken çocuğu askerde olan aileler ile dağda olan aileler, beraberce barış, kardeşlik mesajı vermişti. Bu gün yine barış, kardeşlik ve dayanışma mesajı verilmektedir. Bu hassas süreçte barış mesajları daha büyük önem taşımaktadır” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete