SPOR

ANTALYA’DAN MADALYALARLA DÖNDÜLER...

Türkiye WUSHU Federasyonu tarafından Antalya'da organize edilen Türkiye Gençler Büyükler Sanda Şampiyonası’nda Batman 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.

ANTALYA’DAN MADALYALARLA DÖNDÜLER...
14-04-2015 20:54
Google News

40 şehirden 1056 sporcunun katıldığı şampiyonaya Batman, 8 sporcu ile katıldı. Batman kafilesinde yer alan Ömer Coşkun 65 kilo altı gençlerde Türkiye şampiyonu oldu, 56 kilo altı gençlerde ise Halil Argun Türkiye ikincisi olurken, 56 kilo üstü gençlerde ise Okan Bayındır Türkiye üçüncüsü olarak şampiyonada başarı elde etti.

İLİMİZİ, ATİNA’DA TEMSİL EDECEK

Kilosunda Türkiye şampiyonu olan Ömer Coşkun, 24 Nisan’da Atina’da yapılacak olan Balkan şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.  Antalya’da yapılan Türkiye şampiyonası ile ilgili açıklama yapan Türkiye WUSHU Federasyonu Doğu ve Güney Doğu Genel Koordinatörü Abdülaziz Velioğlu “Batman’ı uzak doğu spor dallarında bir marka şehir yapma yolunda önemli bir başarı elde ettik aynı zamanda Batman’ı Doğu ve Güneydoğunun spor merkezi haline getirmeye kararlıyız. Bir diğer hedefimiz de gençlerimize milli sporcu statüsü kazandırarak üniversitelerimizin spor akademilerine girip eğitim görmelerini sağlamak. Bu süreçte yüksek öğrenim gören her sporcumuz aylık 1000 lira burs alıyor. Gençlerimizi spor yapmaya davet ediyorum” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Mayıs 2024 e-gazete