SPOR

Antalya kampı sona erdi

TFF 3.Lig ikinci devresi için çalışmalarını sürdüren TPAO Batman Petrolspor’un Antalya’da 18 günlük kampı, son idman ile sonra erdi.

Antalya kampı sona erdi
12-01-2024 16:10
12-01-2024 16:11
BATMAN
Google News

25 Aralıkta Antalya Belek’te toplanan ve 13 Ocak’a kadar çalışmalarına burada devam eden TPAO Batman Petrolspor’un 18 günlük kamp dönemi sona erdi. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde yoğun bir tempoya giren kırmızı-beyazlı takım, verimli bir kamp dönemi geçirdi.  Kırımızı Beyazlar 26 -31 Aralık birinci etap ve 2 Ocak- 13 Ocak ikinci etap şeklinde yapılan kamp döneminde günde çift antrenman ile güç depoladı.

ÜÇ HAZIRLIK MAÇI OYNANDI

Kırmızı-Beyazlar ilk hazırlık maçında Ayvalık Belediyespor’u 2–1 mağlup ederken, ikinci hazırlık maçında Nevşehirspor ile 1-1 berabere kaldı, Talasgücüspor’u ise 2-0 mağlup etti.

“VERİMLİ KAMP DÖNEMİ OLDU”

Antalya kampını değerlendiren Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya “İlk yarıyı lider bitirmek çok önemliydi, takımın motivasyonu yüksek olması bize güç veriyor, bunu da sahaya yansıtarak ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Kamp dönemini çok verimli geçirdik. Günde çift antrenman ile takım güç depoladı. Takıma katılan 3 oyuncumuz takıma kısa sürede uyum sağladı. Oynadığımız hazırlık maçında, sahaya istediklerimizi yansıttık. Takımda çok iyi bir hava var” dedi. Son idmanın ardından kamptan ayrılan Batman Petrolspor, 3 günlük izne çıkacak. 17 Ocak’ta Petrolspor Tesislerinde toplanacak olan Kırmızı Beyazlar, ilk haftanın bay olması sebebiyle antrenmanlarına burada devam edecek. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete