GÜNDEM

ANTEP’TEN AKADEMİSYENLER, SONSÖZ’DEYDİ

Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden iki akademisyen, “bölge gazeteciliğini” araştırmak için başlattığı Güneydoğu Turunu Batman’da sürdürdü.

ANTEP’TEN AKADEMİSYENLER, SONSÖZ’DEYDİ
30-08-2018 21:47
Google News

 

GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİLER

Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nde görevli Doç. Dr. M. Emre Köksalan ve Gazetecilik Bölümü’nde görevli Doç. Dr. Gökhan Gökgöz, çalışma ziyareti kapsamında Diyarbakır ve Siirt’ten sonra Batman’a geldi.

RAPOR HAZIRLIYORLAR

Gazetemizi ziyaret eden Doç. Dr. Köksalan ve Doç. Dr. Gökgöz, Gaziantep Üniversitesi bünyesinde bir proje başlattıklarını, proje kapsamında Güneydoğu İllerindeki gazetecilerle görüşerek, bölgede gazetecilik yapmanın zorlukları ve hayata geçirilmesi gereken düzenlemelerle ilgili görüş aldıklarını ve bu bilgileri raporlaştırarak, çalıştay aracılığı ile gündeme getireceklerini belirtti.

ATAY VE TÜRKAN’LA GÖRÜŞTÜLER

Gazetemiz Sahibi Ercan Atay ve Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan ile görüşen Doç. Dr. Köksalan ve Gökgöz, bölgede kadın gazeteci sayısının az olması ve nedenleri, yerel gazetelerin karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri ile ilgili görüş aldı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete