GÜNDEM

AQUA PARK, BATMAN’DA İLKİ BAŞARDI

Silvan yolu üzeri 6. kilometrede 7 dönüm arazi üzerine kurulan Köşk Aqua Park, yaz sıcaklarının başladığı şu günlerde sezona iddialı bir giriş yaptı.

AQUA PARK, BATMAN’DA İLKİ BAŞARDI
28-05-2015 20:54
Google News

Kentin sıcak ve bunaltıcı havasından kaçıp kurtulmak ve masmavi sularda serinlemek isteyenler için inşa edilen Agua Park, yaz sezonunda kentin en kalabalık mekânlarından biri olmaya iddialı. 12 personeliyle hizmet veren Köşk Aqua Park, her gün rutin olarak ilaçlanan havuzunda Batmanlılara serinlemenin keyfini yaşatıyor. Amaçlarının, Batmanlılara rahat nefes alabilecekleri bir ortam sunmak olduğunu söyleyen İşletme Müdürü Derviş Nasıroğlu “Batman’da ihtiyaç duyulan Aqua Park’ı Batman’a kazandırdık. Su kaydırakları, şezlonglar, hijyenik havuzumuz, soyunma odalarımız, kantinimiz ve yemyeşil doğamızla Batmanlıların hizmetindeyiz. Hem gençlerin hem de ailelerin serinleyebileceği, dinlenebileceği bir mekân burası. Batman’da bir ilki yaptığımıza inanıyorum” dedi.

CANKURTARANIMIZ HAZIR

Köşk Aqua Park’ta olası tehlikelere karşı cankurtaranın hazır bekletildiğini açıklayan Nasıroğlu “Ailelerin güvenle dinlenebileceği bir ortam hazırladık. Cankurtaranımız gün boyu burada hazır beklemektedir. 09.00–20.00 saatleri arasında hizmet veriyoruz. Ayrıca Ramazan ayında sahura kadar açığız” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete