GÜNDEM

ARABA LASTİKLERİ KEDİ EVİNE DÖNÜŞÜYOR

Kışın zor şartlarında barınacak yer ve yiyecek bulmakta sıkıntı çeken sokak hayvanları için sosyal medyada grup kuran Batmanlı Gençler, kedi evi yapmak için kolları sıvadı.

ARABA LASTİKLERİ KEDİ EVİNE DÖNÜŞÜYOR
17-11-2019 23:29
Google News

 

DUYARLI ESNAF, MALZEME DESTEĞİ VERDİ

Sosyal medya ortamında tanışarak Bir Evim Olsun Grubunu kuran gençler, araba lastiklerini kedi evine dönüştürmeye başladı. Atık araba lastiklerini tahta parçaları ile kapatan, renkli boyalarla süsledikten sonra içine battaniye yerleştiren gençler, kedi evlerini mahallelerde muhtarlık ofisleri, cami ve okul önlerine yerleştirmek için harekete geçti. Gençlerin ilk etapta yaptığı kedi evlerine İrem Çiçek Evi, Lokma Palace İşletmecisi Hasan Gingör, Dema Yapı-Söve İşletmecisi Ahmet Kavuş sponsor oldu.

DAHA ÇOK MALZEMEYE İHTİYAÇ VAR

Kedi evlerinin devamı için malzeme ihtiyacı olduğunu belirten gönüllü gençler “Kedi evleri için tahta, yağlı boya, vida, somon ve battaniyeye ihtiyaç var. İlk etapta sponsorlarımızdan bu malzemeleri temin ettik. Bunlarla yaptığımız kedi evlerini, mahallelerde dağıtmaya başladık. Ancak devamını yapabilmemiz için malzeme bulmamız gerekiyor” dedi. gazetemizin de ortağı olduğu projede yer almak isteyen gönüllüler, gazetemizin sosyal medya hesapları ya da 0488 212 80 75 numaralı hattan bize ulaşabilir. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete