GÜNDEM

ARABALARINI PARK EDİP DİLENİYORLAR

Dilenecekleri yere arabayla gelen bir ailenin, arabalarını sokağın başına park ettikten sonra yere halı sererek dilenmeye başlaması, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

ARABALARINI PARK EDİP DİLENİYORLAR
08-11-2015 19:22
Google News

Batman’da sayıları 20 bini bulan Suriyeliler, dilenerek geçimlerini sağlamaya çalışıyor. Suriyeli olduğu belirlenen bir aile ise kendilerine ait araba ile her gün kentin farklı bir bölgesine gelerek vatandaşlardan para dileniyor.

SURİYELİ ÇİFT, ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE DİLENİYOR

Kameraya yansıyan görüntülerde, kendilerine ait arabayla Turgut Özal Bulvarı’na gelen Suriyeli aile, aracı köşeye park ettikten sonra yere çarşaf sererek dilenmeye başlıyor. En küçüğü 2 yaşında olan 3 çocuğuyla birlikte çarşafın üzerine oturan ve saatlerce dilenen Suriyeli anne-baba, yoldan geçen vatandaşlardan çocukları için yemek parası istiyor. Dilendikten sonra eşyalarını toplayan Suriyeli çift, çocuklarını da alarak arabaya yöneliyor. Arabasını, insan yoğunluğunun az olduğu sokaklara park eden Suriyeli çift, kimseye fark ettirmeden arabaya binerek dilendikleri yerden uzaklaşıyor. Suriyeli ailenin görüntülerini izleyen vatandaşlar ise dilencilik olaylarına karşı önlemlerin alınmasını istiyor. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete