GÜNDEM

“ARAÇ SAHİPLERİ SONAX’TA MUTLU”

Sonax Batman İl Sorumlusu Veysel Bağçı, üstlenmiş oldukları misyonun Batman ve çevre illere profesyonel anlamda araç bakımı hizmeti ve müşteri memnuniyeti sağlamak olduğunu belirtti.

“ARAÇ SAHİPLERİ SONAX’TA MUTLU”
31-10-2017 20:30
Google News

Araç bakımında Sonax’ın artık dünya markalarıyla yarıştığını belirten Bağçı, işletmelerinde araç bakımında kullanılan ürünlerin tümü lisanslı olduğunu kaydetti. Diğer araç bakım merkezleri arasında kendilerinin ön planda olduğunu söyleyen Bağcı, “Merkezimize başvuran müşterilerimizin araçlarına uygulayacağımız tüm ürünlerin lisanslı olmasıyla birlikte uygulama sonrası müşterilerimize vermiş olduğumuz garanti en önemli faktörlerden bir tanesidir.  Ayrıca alanında uzman, sertifikalı ve deneyimli ekibimizin titiz çalışması diğer merkezler ile aramıza büyük bir fark yaratmaktadır” dedi.
SERAMİK KAPLAMA NEDİR?
Bağçı, seramik kaplama hakkında bilgi vererek “Çoğunlukla müşterilerimiz seramik kaplamanın ne olduğunun detaylı açıklamasını istemektedir. Şöyle ki; kullanmış olduğumuz Sonax ürünü ile araca esnek bir koruma tabakası oluşturuyoruz. Bu tabakayı Sonax CC36 seramik coating isimli ürünümüz ile uyguluyoruz. Araçlara uygulamış olduğumuz tüm ürünlerin uygulama yerine göre garanti süreleri değişiklik göstermektedir” dedi. (Seyithan Çetin)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete