GÜNDEM

ARAÇ YIKAMADA POLYCAR FARKI

Pazaryeri Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Bulvarı Eski Hal girişinde bulunan Polycar Oto yıkama ve Kuaför, araç sürücülerine verdiği hizmetle yüzleri güldürüyor.

ARAÇ YIKAMADA POLYCAR FARKI
27-04-2016 21:50
Google News

Batmanlılara kapılarını yeni açan Polycar, sektörün en iyisi olmayı hedefliyor. Araç sürücülerine hizmetin en kalitelisini en uygun fiyata sunduklarını belirten İşletme Sahipleri İslam Ekmez ve Emrah Koyun “Araç sahiplerine hizmetin en iyisini vermek iddiasıyla yola çıktık. Mekânımızda iç dış yıkama, motor yıkama, pasta cila, boya koruma, koku giderici gibi daha birçok hizmet verilmektedir. Tecrübeli ekibimizle araçlar burada yenilenmiş ve temizlenmiş olarak çıkıyor” dedi.

ARAÇLAR TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR

Polycar Oto Yıkama ve Kuaföre gelen araçların titizlikle temizlendiğini söyleyen Ekmez ve Koyun Ortaklar “Oto yıkamada hizmetin en kalitelisini sunmak için bütün çabayı gösteriyoruz. iç ve dış yıkama, temizlik çalışmalarıyla araçları hijyenik hale getiriyoruz. Açılışa özel Müşterilerimiz için Kampalalarımızda mevcuttur. Araç sahipleri 0543 584 88 31 ya da 0543 393 57 12 numaralı hattan da bize ulaşabilirler” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete