GÜNDEM

ARACI GASP EDİLEN ŞOFÖR, ELLERİ BAĞLI BULUNDU

M.F. adlı şoför "Kafama silah dayayarak, beni aracın bagajına koydular"

ARACI GASP EDİLEN ŞOFÖR, ELLERİ BAĞLI BULUNDU
10-06-2017 18:11
Google News

Batman'ın Kozluk İlçesi Bekirhan Beldesi Jandarma Karakoluna yönelik saldırıda kullanılan aracın şoförü, elleri bağlı bir şekilde bulundu.

Önceki gün öğlen saatlerinde, Batman'ın Kozluk İlçesi’nde, örgüt üyeleri tarafından gasp edilen ve içerisine bomba yüklenen bir araçla, Kozluk Belediye Başkanlığına ait makam aracına silahlı saldırı düzenlenmiş, olay sırasında başka bir araçta bulunan Şenay Aybüke Öğretmen, vücuduna isabet eden kurşunlarla hayatını kaybetmişti. Gasp ettikleri araçla olay yerinden uzaklaşan saldırganlar, Bekirhan Jandarma Komutanlığı önünde aracı infilak ettirmiş, patlamada 2 asker ve 1 sivil vatandaş yaralanmış, yaralı askerlerden Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu da kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, güvenlik ekipleri, gasp edilen aracın şoförüne ulaştı.

ELLERİ BAĞLI HALDE BULUNDU

Elleri bağlı şekilde, İlçeye bağlı Ağaçlık mevkiinde bulunan M.F. adlı sürücü, polise ifade verdi. Sürücü, ifadesinde, saat 09.20 sıralarında, İlçenin Tepecik Mahallesi Üçyol mevkiinde bulunan Hazo Taksi Durağı'nda yanına gelen erkek bir şahsın, kendisine Ağaçlık mevkiisine gideceğini söylediğini belirterek araca bindiğini, Batman istikametinde giderken, yol üzerinde, elinde siyah bir poşet bulunan bir erkek şahsı aldıklarını anlattı. Bu iki şahsın, kafasına silah dayadığını ve kendisini aracın bagajına koyduklarını kaydeden M.F. Ağaçlık mevkine götürülerek, ellerinin bağlandığını, 2 erkek şahsın ise kendisine ait araçla bölgeden uzaklaştıklarını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete