GÜNDEM

ARACINIZI İSTEDİĞİNİZ RENGE BOYAYABİLİRSİNİZ

Batman’da bir ilki gerçekleştiren Dr. Garaj, araçları özel bir ürünle boyayarak Batman’a renk katıyor.

ARACINIZI İSTEDİĞİNİZ RENGE BOYAYABİLİRSİNİZ
16-09-2015 19:31
Google News

Dr. Garaj’da kullanılan yeni nesil elastik sökülebilir boya, renk vermenin yanı sıra araçların korunmasına da yardımcı oluyor. Uygulamaya ilişkin bilgi veren İşletme Sahibi Osman Akyıldız “Araca hiçbir zarar vermeden sökülebilir olan elastik boya, aracın canlı kalmasını sağlıyor ve çizilmelere karşı koruyor” dedi.

ÇİZİLMELERE KARŞI KORUYOR

Araçları istedikleri renge dönüştürebileceklerini söyleyen Akyıldız “Yaptığımız bu uygulama batman’da bir ilktir. Araçlar müşterilerimizin istediği renge dönüştürebiliyoruz. Kullandığımız ürün sıradan bir boya değil, özel yapılmış elastik sökülebilir plastik boyadır. Araca hiçbir şekilde zarar vermez, aksine aracı korumaya alır. Plastik sökülebilir boya olduğundan dolayı aracın çizilmesini ve rengini ilk günkü gibi korumasına yardımcı olur. Sökülmesi kolay ve söküldüğü zaman araca zarar vermez. Renklerde sınır tanımıyoruz. Aracınızı bütün renklere dönüştürebiliyoruz“ ifadelerini kullandı.

AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYALAR

Açılışa özel kampanya uyguladıklarını ifade eden Akyıldız “Yaptığımız işlem garantilidir. Araçları bütün renklere dönüştürebilir, istediğiniz zaman araca zarar vermeden kolay bir şekilde boyayı kaldırabilirsiniz. Açılışa özel kampanyalarımız devam ediyor. Fiyatlarımız 1000 TL’den başlıyor” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete