GÜNDEM

ARAZİ KAVGASI: 5 YARALI

Akraba oldukları iddia edilen iki grup arasında arazi yüzünden çıktığı ileri sürülen bıçaklı ve sopalı kavgada 5 kişi yaralandı.

ARAZİ KAVGASI: 5 YARALI
21-08-2015 20:06
Google News

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, olay saat 14.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Akraba oldukları ileri sürülen iki gurup arasında bir kahvehanenin önünde tartışma çıktı. Arazi meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışma, kısa süre sonra silahlı, bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü. Kavgada yaralanan Yusuf B. İhsan B. Fırat Y. Ve Kenan S. isimli şahıslar, olay yerine çağrılan ambulans araçları ile Özel Batman Dünya Hastanesi ve Yaşam Hastanesi’ne kaldırıldı.

POLİS, İNCELEME YAPTI

Bir kahvehanenin önünde meydana gelen kavgada polis ekipleri, tarafları ayırmakta güçlük çekti. Kavganın ardından olayın yaşandığı yere güvenlik şeridi çeken ekipler, silahlardan çıkan boş mermi kovanları ile bıçak ve sopaları toplayarak incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.

ORTALIK KAN GÖLÜNE DÖNDÜ

4 kişinin yaralandığı kavgada olay yeri, kan gölüne döndü. Kaldırımlar ve kahvehanenin önünde bulunan iskemleler adeta kana bulandı. Polisin kavga olayına yönelik başlattığı soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?