TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Arka Sokaklar 647.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı

Endeksin son fragmanı sayfaya eklendi! Her alanı büyük bir merakla beklenilen dizide neler yaşanacağını sıklıkla güncellediğimiz bu sayfadan öğrenebilir, en iyi tüyolara internet internet sitemizden ulaşabilirsiniz.

Arka Sokaklar 647.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı
03-11-2023 01:45
02-11-2023 18:48
Google News

Endeksin son fragmanı sayfaya eklendi! Her alanı büyük bir merakla beklenilen dizide neler yaşanacağını sıklıkla güncellediğimiz bu sayfadan öğrenebilir, en iyi tüyolara internet internet sitemizden ulaşabilirsiniz.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
alış veriş merkez baskını sırasında silahla yaralanan Efe hayat mücadelesi vermektedir. Rıza ve ekip bütün güçleriyle sorumluların peşine düşerler. Oğlu ölüm döşeğindeki Pınar olanlardan kaynaklı babasını suçlar. Tarık Aşkın, hem Sado’yu hem güvencesi kendine düşman etmiştir ve bunun bedelini ödeyecektir. Kadir, Bedri’den epey zamandır alabilmek istediği öcü alabilmek amacıyla sonucunda fırsat bulmuştur. Bu sırada John’u yakalayan Sadullah ona katiyen beklemediği bir sürpriz hazırlar.

Rıza Baba ve ekibi, Sado’nun etrafındaki çemberi daraltmaktadır. Sado, ailesiyle buluşmak amacıyla Yunanistan’a gider; ancak bu {buluşma}, silahların gölgesinde gerçekleşir. Metin alışkanlık merkezine yatırılır; yalnızca, onu orda Sado’nun adamları rahat bırakmayacaktır. Ünal’ın, Alper’e attığı tokat ona pahalıya patlar. Rıza Baba, Alper’in öcünü kendi üslubuyla alır. Sado’nun kentte oluşturduğu terör sivilleri de amaç almaya ismim atmıştır. Rıza’nın ailesi alış veriş gerçekleştirmek amacıyla gittikleri alış veriş merkez’de kötü bir sürprizle karşılaşacaktır.

Geri Sokaklar Sıra mevzusu
Yüzyıllara alan okuyan, gizemli, devasa bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, tamamımız amacıyla daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer gerçekleştirmek uğruna birçok kötülüğe ve sıkıntıya alan okuyan cesur polislerimiz… Dizide İstanbul emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde özel bir ekipte görev oluşturan polislerin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ve bu şehrin her sokağını, tamamımız amacıyla daha güzel, daha yaşanır bir yer gerçekleştirmek uğruna birçok kötülüğe ve sıkıntıya alan okuyan, sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta daima birbirlerinin beraberinde olan bu cesur polisler, “beraberlik ruhu” ve “savaşım azmiyle” minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan birçok kanunsuzlukla savaşarak suçluların korkulu rüyası olmaktadırlar. Ekip görevleri sırasında farklı ve detaylı insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. bazen gülümseten, bazen da iç burkan bu hikayelere, meslek yıllarının deneyimi ve babalığıyla yaklaşan, ekibin diğeri genç üyelerine de yol gösteren emniyet amiri Rıza Baba olur.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete