EĞİTİM

“ARTIK ÇOCUKLARIMA SARILABİLİYORUM”

Omzunda ağrı ve hareket kısıtlılığı şikâyetleriyle başvurduğu birçok hastanenin ardından Batman Bölge Devlet Hastanesine giden Şerife Önel isimli hasta, doktorların muayenesinin ardından tedavi sereci başladı.

“ARTIK ÇOCUKLARIMA SARILABİLİYORUM”
16-01-2018 22:29
Google News

Op. Dr. Tunay Erden tarafından yapılan muayenenin ardından ameliyata alınan hasta, sağlığına kavuştu. Dr. Erden, “Hastaya sağ donuk omuz (adesiv kapsülit) tanısı konulmuş, ilaç ve fizik tedavi hizmeti verilmiş, ancak hastanın ilaç ve fizik tedavi ve rehabilitasyona rağmen şikâyetlerinde bir gerileme olmamış ve vücut hareketleri daha da kısıtlanmıştır. Hastaya üçüncü basamak hastanelerde ve büyük merkezlerde uygulanan kapalı gevşetme ameliyatı önerdik. Hastanın kabulü üzerine ameliyata aldık. Ameliyat sonrası ikinci gün hastamız saçlarını tarayabilir ve elini sırtına götürebilir düzeye geldi” dedi.

ÇOCUKLARIMA SARILABİLİYORUM

Tedavinin ardından duygularını paylaşan Önel, “Çocuklarıma sarılamıyor, onlara hizmet edemiyordum. Çareyi Batman Bölge Devlet Hastanesinde buldum. Artık omzumu ve kolumu çok rahat kullanabiliyorum. Çocuklarıma sarılabiliyorum” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete