SPOR

“ARTIK HALK, HENTBOLU SEVİYOR”

Hentbola Gönül Verenler Köşemizde bu hafta yabancı uyruklu sporcu Sergey Rumyantsev’i tanıtacağız.

“ARTIK HALK, HENTBOLU SEVİYOR”
02-04-2018 22:01
Google News

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve Başkan Yardımcısı H. Murat Şahin’in destekleriyle, Antrenör Secaettin Aydoğ’un nezaretinde şampiyonluğa koşan takımın sporcularını, lig bitimine kadar bu köşede tanıtmaya devam edeceğiz.

TÜRKİYE MACERAM, ERZURUM İLE BAŞLADI

-Kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

“Ukrayna Zaporozhye’de dünyaya geldim. Hentbol ile 1995 yılında Udhtu HC’de başladım. 10 yıl oynadıktan sonra Irak Ligi’ne transfer olup 3 sene orda oynadım. Daha sonra Türkiye maceram Erzurum Aziziye Spor Kulübü ile başladım. 2 sene oynadıktan. Batman’a transfer oldum. 2 yıldır evliyim. 33 yaşındayım”

“BATMAN’DA MUTLUYUM…”

-Batman’dan teklif geldiğinde ne düşündünüz?

“Batman Belediye Spor’dan teklif aldığım zaman açıkçası Batman hakkında bir bilgim yoktu. Hentbol ve şehir hakkında da aynı şekilde bilgi sahibi değildim. Fakat geldiğimde gördüm ki Batman çok gelişmiş. Üst düzey bir şehir. Burada her şey fazlasıyla var. Şehrin yapılanması çok güzel. Turistlik yerleri ve tarihi kültürü çok fazla. Burada çok mutluyum. Batman’ı çok kısa sürede çok sevdim ve alıştım”

“ŞAMPİYONLUĞUMUZU BATMAN’A ARMAĞAN EDECEĞİZ”

-Şu anda takım olarak hangi noktadasınız?

“Çok zorlu maçlarımız var. Biz sonuna kadar maç kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Tabi ki Batman’ı süper ligde görmek çok güzel olacak. Bizler de emeğimizin karşılığını almak için şampiyonluk kupasını Batman’a armağan edeceğiz”

“ARTK HALK, HENTBOLU SEVİYOR”

-Batmanlılara ne söylemek istersiniz?

“Taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. Onlar bizi hiç yalnız bırakmıyor. Sürekli yanımızdalar. Şehirdeki insanlarda bizi tanıyor artık halk hentbolu seviyor”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete