GÜNDEM

ARTIK ÜCRETLİ

Batman İl Özel İdaresi tarafından Batman’a kazandırılan 500 dönüm alandaki Kıra Dağı Mesire Alanı (KIRAMES) giriş ücreti 10 TL olarak belirlendi.

ARTIK ÜCRETLİ
09-06-2020 16:23
Google News

 

Sosyal alanlar, lavanta bahçeleri, çocuk oyun alanları, amfi tiyatro, kameriyeler, piknik masaları, barbeküler, çeşmeler, spor kompleksleri, hamak, mescit, lavabo ve araç parklarından oluşan ve damla sulama sistemi ile de ağaçlandırılan KIRAMES, mevsim şartlarının iyi olduğu günlerde yaklaşık 2 bin ziyaretçiye kapılarını açıyor. Otların biçilmesi, ağaç ve çimlere ait sulama sistemleri, ilaçlama, mescit ve lavabo temizliği, ilave ağaçlandırma çalışmaları, elektrik ve mekanik arızaların giderilmesi, yabani ot temizliği çalışmalarının da yürütüldüğü KIRAMES’te girişler geçtiğimiz sene ücretsiz olurken bu sene ise hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla giriş ücreti 10 TL olarak belirlendi. 

GİRİŞ ÜCRETLERİ, HİZMETE DÖNÜŞECEK
Araç girişlerinde, plaka tanıma ve makbuzlandırma yöntemiyle alınacak ücretler, alanın ihtiyaçlarında kullanılacak. KIRAMES’te özel güvenlik ve temizlik  personeli, ses sistemi ve güvenlik kameralarıyla da güvenli ve temiz bir hizmet  alanı oluşturmanın gayreti içinde olunduğu belirtildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete