TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Asayiş ve Güvenlik Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, vatandaşların huzur, güven, birlik ve beraberlik içerisinde yaşamını sürdürebilmesi için her türlü terör tehdidini bertaraf etmenin temel amaçları olduğunu belirtti.

Asayiş ve Güvenlik Değerlendirme Toplantısı yapıldı
19-12-2023 02:36
18-12-2023 18:37
Google News

Vali Akkoyun, beraberinde İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu ile 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü'nde düzenlenen "Asayiş ve Güvenlik Değerlendirme Toplantısı"na katıldı.

Akkoyun, burada yaptığı konuşmada, emniyet ve jandarma teşkilatına şehrin güvenliğini sağlamak adına yürüttükleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Güvenlik güçlerinin teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak suç ve suçluyla mücadelede gösterdikleri başarılara dikkati çeken Akkoyun, "Toplum olarak işbirliği içinde olmalı, şüpheli durumları yetkililere bildirmeli ve güvene dayalı ilişkimizi güçlendirmeliyiz. Unutmayalım ki güvenli bir Mardin ancak birlikte çalışarak mümkün olacaktır. Daha güvenli bir geleceği inşa etmek için el birliği ile çalışıyoruz ve çalışacağız. Vatandaşlarımızın huzur, güven, birlik ve beraberlik içerisinde yaşamlarını sürdürebilmesi için yıkıcı, bölücü ve her türlü terör tehdidini bertaraf etmek temel amacımızdır. Milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden bölücü terör örgütlerine karşı kararlı mücadelemiz devam etmektedir." diye konuştu. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
4 Mayıs 2024 e-gazete