GÜNDEM

Asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Fen İşleri Müdürlüğünün Petrolkent Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Asfalt çalışmalarını yerinde inceledi
21-06-2020 15:52
Google News

 

Belediyelerin en iyi ve kalıcı yatırımının asfalt çalışması olduğunu ifade eden Belediye Başkan Vekili,  Batmanlı vatandaşların hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi.
Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerince, 2020 yılı asfalt sezonunda Petrolkent Mahallesinin farklı cadde ve sokaklarında 9 personel, 8 kamyon, 2 silindir, 1 Finişer, 2 beko loder ile toplamda 8 bin 476 ton asfalt serimi ile 44 bin metrekarelik alanın asfaltlanacağı belirtildi.
Belediye Başkan Yardımcıları, Fen İşleri Müdürü ve teknik personel ile mahalle muhtarının eşlik ettiği incelemede Vali ve Belediye Başkan vekili Şahin, ilgililere verdiği talimatta: “Batmanlı vatandaşlarımızı çamur deryasından kurtaralım. Yapacağımız en iyi ve en güzel hizmet yolların asfaltlanmasıdır. Batman Belediyesi olarak 2020 yılı asfalt sezonunda hedeflediğimiz rakamın üzerine çıkabiliriz. Bunun için sizden dönem sonuna kadar bozuk ve asfaltsız yol kalmaması için gayret göstermenizi bekliyorum. Ayrıca, yakında bu bölgede şehrin en büyük hastanesi yapılacak, buraya ulaşımın sağlanması için biran evvel yeni yolun açılmasına yönelik çalışmaları başlatalım”  dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete