GÜNDEM

Asır Araştırma Şirketi, nabız yokluyor

2011 yılında Siirt’te kurulan Asır Piyasa Kamuoyu Araştırma Şirketi, Batman, Siirt, Mardin, Diyarbakır, Bitlis, Van, Muş, Bingöl, Şırnak ve Hakkâri’de sosyal, siyasal, yerel yönetim, pazar ve memnuniyet araştırmalarına devam ediyor.   

Asır Araştırma Şirketi, nabız yokluyor
10-11-2023 01:15
09-11-2023 15:25
BATMAN
Google News

YEREL SEÇİM ANKETLERİ YOĞUNLAŞTI

Şirket, belediyelere yönelik bölge genelinde gerçekleştirdiği yerel seçim araştırmaları,  lider ve aday araştırmaları, hizmet etkinliği ölçüm araştırmaları, vatandaş memnuniyeti ölçümleme araştırmaları, kurumsal itibar araştırmaları ve kentsel dönüşüm araştırmaları ile kurumlar için bilimsel yöntem ve teknikler ile yol haritası niteliğinde veriler tespit ediyor. Asır Piyasa Kamuoyu Araştırma Şirketi Genel Müdürü Sadık Özer “Asır Araştırma olarak bünyemizde uzman sosyolog, saha müdürü, saha koordinatörleri, istatistik uzmanı, proje uzmanı ve anketörler bulunuyor. Alanında tecrübeli bir şirketiz. 15 yıldır bu işin içindeyiz. Anket çalışmalarımızı bölge genelinde gerçekleştiriyoruz. Yerel seçim öncesi belediyelerimize yönelik araştırmalarımızı yoğunlaştırdık” dedi.

Asır Piyasa Kamuoyu Araştırma Şirketi Araştırmacı Sosyologu Taner Günce “Araştırmalarımızda nicel yöntemin anket ile nitel yöntemin gözlem ve görüşme tekniklerini kullanıyoruz. Araştırma sürecimizin her aşaması bilimsel yöntem ve tekniklere göre belirlenmektedir. Siyasal araştırmalarımız kapsamında hâlihazırda aday tespit araştırmaları, yerel yönetim hizmetleri ölçümü araştırmaları, belediye imaj ve beklentiler araştırmaları, seçmen psikoloji ölçümü araştırmaları, siyasal itibar araştırmaları,  siyasi kamuoyu ve seçim araştırmaları, seçmen davranışları ölçümü araştırmaları, sosyo-politik değişim araştırmaları, lider popülaritesi ölçümü araştırmaları, seçim kampanyaları araştırmaları, gündem araştırmaları ve siyasi parti imajı ölçümü araştırmaları gerçekleştiriyoruz” dedi. (Adnan Ayaz/Batman Sonsöz Gazetesi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete